“Beautyblunder en tips” DEEL | 23-06-2016

Dit is Laura Middendorp, 32 jaar, woont in Delfgauw, moeder van dochter Livia(bijna 4), een ukkie onderweg( zo leuk!!) én werkzaam in een kinderdagverblijf!

Laura, wat is jouw favoriete product momenteel?blog laura 4

Dat is zonder  meer ESSIE sunset sneaks op dit moment! Vrolijke/hippe kleur voor deze zomer! Verder spaar ik nog vele andere kleuren van ESSIE. (Ben dol op ESSIE! )

blog laura 5Maar sinds kort gebruik ik ook de foundation van Clinique even better. Super goed uit smeerbaar! Heerlijke crème en ook nog eens met een beschermende factor.

Nog “all time favorites?”

Ja!  En nog goed voor je budget ook ;-)De waterproof mascara van Maybeline en waterproof eyeliner pen van EssenceBlog laura2

En Purol; leuke glans voor overdag!Blog laura

Sommige producten krijg je maar niet uit je systeem……;-)

 

Beautytips?

Fab brows! Wenkbrauwmallen zijn super handig voor als je de techniek niet zo goed beheerst 😉
Deze leuke nieuwe producten kom ik tegen in de salon van mijn schoonzusje. Zij heeft een eigen schoonheidssalon PURE! Daar neem ik ook altijd de reinigingsproducten strictly pure cosmetics mee. Heerlijke goede producten.

En …..

Waar ik me een beetje voor schaam, baal of liever achter de schermen hou is mijn vriend de wimperkrultang. Mijn wimpers zijn zo stijl dat het wel een must is! Met zo’n apparaat is een blunder helaas (enorme rij wimpers eruit trekken) óók snel gemaakt.blog laura6

Dit is dus geen beauty tip maar een dont try this at home!!!!!

Tot volgende week!

Liefs, Annemiek

 

#wimperkrultang #purol #maybelinenewyork #waterproofmascara #budgettips