Dit is Milja Rober uit Vlaardingen, 39 jaar, moeder van 2 zoontjes, Senne (9 jaar) en Jelte (5 jaar).

In het dagelijks leven zorgt zij voor haar mannen, helpt graag op school en vindt het heerlijk om te sporten! “Uiterlijke verzorging is voor mij belangrijk en ben dol op goede huidverzorging en make-up.” aldus Milja. We zijn benieuwd!!Milja

“Is er een product wat je momenteel graag gebruikt?” 

Eerlijkgezegd zijn er een paar producten waar ik momenteel fan van ben. Een van mijn favoriete producten is mascara Le Volume van Chanel. Echt de beste tot nu toe!!!!!! Ook lipstick Sandy B van Mac is fantastisch.volume de chanel

Een fijn reinigingsproduct vind ik The Microdelivery exfoliating facial wash en een hele fijne oog crème is Mineralize charged water eye cream van Mac.mac2

“Een beautyblunder die je graag met ons wil delen?”

Hmmmm ja. Roze blusher staat mij vreselijk, net alsof ik koorts heb! ?

“Wat staat er nog op jouw beauty wishlist?”

Het perfecte oogserum dat ik maar niet kan vinden… Tips iemand?

 “En, tot slot…Welk beauty geheim wil jij met ons delen?” (lees: 39 jaar en ziet eruit als 30!)

Shimmer bodylotion van de Etos. Daar krijg je zo’n mooie glans van op je huid!

 

Volgende week zaterdag ” Het favoriete product en de budget-beautytip van Eliza Krul !”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#chanellevolume #mascara #beautymusthave #wiljijookinmijnblog? #letmeknow!!