“De beautyblunder van..”DEEL 15 | 27-05-2016

Dit is Eliza Krul, 34 jaar, uit Delft, marketing communicatie professional met focus op social media & zangeres!

“Wij zijn super benieuwd naar jouw beautyblunder!!”

Mijn WENKBRAUWEN! Toen ik 15 was ontdekte ik net wat voor verschil het kon maken. Ik keek op tegen een meisje in mijn klas en zij had een hele aparte vorm wenkbrauwen geëpileerd. Ik ging iets te enthousiast aan de slag en er bleef weinig over. 1 wenkbrauw was zelfs bijna gehalveerd. Ik moet nog lachen als ik die kale kip-foto’s van die tijd zie haha.

“Welk product is voor jou absoluut onmisbaar?”

Liz Kay, make-up workshop, beautymusthave, blog Annemiek WijsmanSinds een jaar zweer ik bij JOJOBA-OLIE! Het is geurloos, geheel natuurlijk, niet vettig en geschikt voor haar en huid. Ik gebruik het vooral om mijn waterproof jojoba-olie-de-tuinen1mascara te verwijderen. Dat deed ik jaren met de olie-watjes van de Etos, maar daar was ik ineens allergisch voor. Met de jojoba-olie verwijder ik de mascara op een zachte manier en kan ik tenminste zien hoe ik naar mijn bed loop, omdat het geen vettige waas geeft op je ogen. Voor een fris gevoel doe ik er daarna nog wel een watje met zachte gezichtsreiniger overheen.

” Welk product staat er op jouw wishlist?”

Een KRULTANG. Ik heet niet voor niets Krul van mijn achternaam ☺ en de stijltang ken ik nu wel!krultang

” Een fantastische tip die je met ons wilt delen?”

Verzorgde wenkbrauwen vind ik écht zo belangrijk. Een tintje donkerder verven en strak in shape is vaak al een wereld van verschil. En ook zo gepiept! Als je ze laat harsen bij een schoonheidsspecialiste (of met een touwtje) zijn ze helemaal mooi strak. Handig voor als je op vakantie gaat! Dus hou ze bij en geen unibrows please…daar gaan mijn handen van jeuken ☺

Volgende week ; “De beautyblunder van Laura Middendorp!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#jojobaolie #nooitzelfjewenkbrauwenepileren #krultang #beautywishlist