“De beautyroutine van..Deel 13” | 04-03-2017

Annemiek Wijsman Make-up Artist, make-up workshops, make-up voor speciale gelegeheid, Visagiste“Wat ik versta onder schoonheid? Iemand die lekker in z’n vel zit en dat ook uitstraalt.”

Aldus Lobke uit Eindhoven, 31 jaar, nét moeder geworden van een super mooi, lief meisje, adviseur Bevolkingszorg (maar dat zegt niemand iets denk ik ☺).

“Heb jij tegenwoordig nog wel tijd om aan je make-up te besteden, Lobke? ;-)”

Jahoor. Op doordeweekse dagen voordat ik naar mijn werk ga ongeveer 5-10 minuten.

In het weekend als we gaan stappen, borrelen of een etentje hebben wat langer. Dan vind ik het leuk om nét wat meer aandacht eraan te besteden en mijn ogen wat meer aan te zetten en een lippenstiftje op te doen.

“Hoe ziet jouw ritueel eruit?”

Lobke 1In de winter gebruik ik een BB-crème van Biodermal om net wat meer kleur te brengen op dat witte hoofd van me. Blusher erover, kohlpotloodje onder en boven, flinke lik mascara Dior Extase. Als ik tijd heb kleur ik mijn wenkbrauwen nog snel een beetje bij en anders ren ik met de lippen crème nog op mijn vingers de deur uit. Meestal haal ik de trein dan nog 😉Lobke 2

“Wat betekent schoonheid voor jou?”

Dat je lekker in je vel zit en dat ook uitstraalt. Een gezonde, vrolijke en frisse uitstraling waar je jezelf vooral fijn bij voelt.

“Iemand die je ooit voorzien heeft van een fantastische tip?”

De beste tip is niet zo interessant… het is vooral grappig van wie ik die kreeg. Mijn vriend heeft vanwege zijn werk in het theater een opleiding grime gevolgd en vertelde me nog redelijk in het begin van onze relatie hoe ik mijn ogen het beste kon laten ‘spreken’. Hij heeft me zelfs af en toe opgemaakt!

We zijn overigens nog steeds bij elkaar 😉

Jij kan niet zonder…

Eight hour cream van Elizabeth Arden! Zo fijn voor droge, schrale plekjes op je huid. Maar ook voor droge lippen die direct weer zacht worden en meteen een fijn glimmertje hebben. Ik smeer me suf!lobke 7

“Wel eens achteraf gedacht; Dát kon ik beter niet doen?”

Er op mijn werk pas achter komen dat ik de achter gebleven mascara onder mijn ogen en op mijn bovenste ooglid vergeten ben weg te halen. Geloof me, ik ben redelijk royaal en slordig in de ochtend dus ik zag eruit als een gothic-fan. Snapte toen ook de ietwat verwonderde blikken van de mensen die die ochtend tegenover me hadden gezeten in de trein.

“Iets wat je ooit nog wilt verbeteren?”

Ik ben soms heel slecht in het goed verwijderen van mijn make-up en schoonmaken van mijn huid. Dan gooi ik even snel een plens water in mijn gezicht terwijl ik weet dat ik daarmee die eventuele poeder en blusher niet altijd goed verwijder.

“Welk product zou je heel graag willen hebben?”

Ik zou wel een mooie neutrale lippenstift willen hebben, die niet al te erg opvalt maar wel verzorgend is en net dat wat meer opgemaakte effect heeft zonder er meteen uit te knallen met vuurrode lippen.lobke 8

“Welk cijfer geef jij jezelf op make-up gebied?”

Een 7, ik kan er echt nog veel meer mee doen en veel over leren.

“Is er nog iets wat je graag zou willen leren?”

Ja, eigenlijk wel. Welke kleuren mooi bij elkaar passen zonder te blijven hangen in de standaard bruine en grijze oogschaduw.lobke 6 Hoe je daarin net wat gedurfder kan zijn en wat meer kan experimenteren.

 

Tot volgende week!

Liefs,

Annemiek