“Het beautyritueel van..”DEEL 11 | 01-01-2017

“Draag wat bij je gezicht past ? “!

“Mij zal je daarom dus ook nooit met een rode lipstick zien!”. Aldus Stephanie Kuijpers-Wentink, uit Rijswijk, 25 jaar, Medewerkster in de Kinderopvang. Komt Stephanie je bekend voor? Dat kan! Twee jaar geleden was ze tijdens haar zwangerschap te volgen in de Realityserie “Kerels met een kleintje”.Stephanie 1

Stephanie, hoe ziet jouw make-up of beautyritueel eruit?”

’s Avonds na het douchen maak ik altijd mijn gezicht goed schoon met Cleansing Milk en Tonic en smeer ik het in met een crème. Als ik ’s morgens opsta herhaal ik dit en begin ik aan mijn make up. Wel zorg ik eerst dat mijn crème goed ingetrokken is! Anders heb ik het idee dat mijn make- up niet goed zit . Vervolgens breng ik een beetje witte oogschaduw aan boven mijn ogen tot aan mijn wenkbrauw. Daarna net boven mijn ogen een grijzige tint oogschaduw. (Catrice- Etos) Een zwart lijntje met eyeliner erbij (Scandal Eyes- Rimmel) en tot slot zwarte mascara. Et voila!

“Ben je daar lang mee bezig?”

Ongeveer 15 minuten op een doordeweekse dag. Als ik iets speciaals heb of een avondje wegga doe ik er vaak een half uurtje over. Dan gebruik ik ook foundation (Essence- Kruidvat) en wat poeder.stephanie 6

“Is make-up belangrijk voor je?”

Als ik een avond uit ga vind ik het leuk om er goed en verzorgd uit te zien. Alhoewel ik het thuis wel erg lekker vind om er niks aan te hoeven doen.

“Waar haal jij je inspiratie vandaan?”

stephanie 7Die You Tube filmpjes over Smokey Eyes vind ik altijd zo mooi! Maar als ik het dan zelf probeer na te doen wil het nog niet echt lukken. Daarom geef ik er mijn eigen draai maar aan.

“Waar zweer jij bij?”

Bij mij helpt het echt om mijn gezicht altijd goed schoon te maken voor en na mijn make-up. Zo heb ik weinig last van pukkeltjes en puistjes.

“Ik kan niet zonder mijn…”

Mascara! Ik zie er voor mijn gevoel dan zo moe uit!Stephanie 4

Wat is jouw grootste misser op make-up gebied?”

Het aanbrengen van foundation vind ik vaak nog lastig. Dus om te voorkomen dat ik van die randen rond mijn gezicht krijg smeer ik vaak ook een beetje in mijn nek.

“Iets wat bijna niemand van jou weet?” 

Dat ik er thuis bij loop als een zwerver!! Haha! Mijn haar omhoog, geen make-up  op en mijn trainingsbroek aan.

“Welk product zou jij graag willen hebben?”

stephanie 8Een mooie foundation van bijvoorbeeld MAC die bij mijn huid past.

“En tot slot, wat zou je nog graag willen leren?”

Hoe ik Smokey eyes maak en hoe ik mijn foundation het best kan aanbrengen.

Tot volgende week!

Liefs, Annemiek

 

*Wil jij nou ook deel uitmaken van mijn beautyblog? Stuur dan een mailtje naar [email protected]