” Het beautyritueel van..” DEEL 5 | 09-10-2016

“Als ik moe ben of een slechte nacht heb gehad dan doe ik graag een knalkleur lippenstift op. Dat haalt mijn gezicht gelijk op en zie ik er (voor mijn gevoel) een stukje minder brak uit. “madelon 7

Dit is de tip van Madelon Malcontent uit Rotterdam, 33 jaar en Marketing & Communicatie Medewerker .

“Hoe ziet jouw make-up of beautyritueel eruit, Madelon?”

Ik ben een gewoontedier! Als ik uit de douche kom, doe ik altijd als eerste Moringa Body Butter op van de Body Shop. madelon 6Vervolgens smeer ik mijn gezichtscrème op alvorens ik aan mijn haar begin. Dit is een klus, iedereen met krullen weet waarschijnlijk waar ik het over heb 😉madelon 8 Er gaan drie (!) verschillende producten in voordat ik tevreden ben. Tenslotte is het tijd voor make-up. Ik gebruik blusher, wat bronzer, mascara en – afhankelijk van mijn bui – een lippenstift of eyeliner. Allemaal – over het algemeen – vaste merken, L’Oréal voor Mascara en Eyeliner, Mac Viva Glam nr. 25 als  lippenstift en blusher van Lancôme.

“Dat klinkt als serieus business ;-)”

Door de weeks kost dit me niet zo veel tijd hoor, slechts tien minuten. In het weekend, als ik uitga, wil ik er wel meer werk van maken! Als ik een feestje heb of lekker met vrienden wat ga drinken dan vind ik het leuk om wat langer voor de spiegel te staan.

“Wat betekent schoonheid voor jou?”Madelon 1

Voor mij hangt schoonheid samen met zelfvertrouwen en goed in je vel zitten.

 “Ik kan niet zonder mijn..”

Blusher! Dit geeft me altijd een gezond kleurtje.

“En dit had ik beter niet kunnen doen…”

Mijn blauwe oogschaduw-fase op de middelbare school, erg eighties terwijl we al in de nineties waren ☺ .

“Staat er nog een product op jouw verlanglijstje?”

Ooit hoop ik een keertje de gezichtcreme van La Mer te kunnen proberen. Goed sparen!Madelon 5

“Wat gaat er altijd mee in jouw koffer?”

Daarnaast uiteraard die krullen-producten, ik raak al een beetje in paniek als ik alleen handbagage mag meenemen ;).Madelon 4

“Waar haal jij je inspiratie vandaan?”

Ik heb niet echt een stijlicoon maar haal mijn inspiratie uit wat ik op straat zie of op instagram, zoals de accounts van Mac, Annemiek (!), Make-up Studio, Dior en Chanel.

Tot volgende week!

Liefs,

Annemiek