“Het beautyritueel van..” DEEL 8 | 27-11-2016

“Beauty is not about having a pretty face. Its about having a pretty mind, a pretty heart and a pretty soul.”

Aldus Ira Stikkelorum (47) uit Berkel en Rodenrijs, Verkoopadviseuse bij Parfumerie Mooi en net als ik al jaren werkzaam in de Beautybranche.

Ira 1“Kun je iets meer vertellen over jouw perceptie van schoonheid?”

Voor mij is schoonheid iets of iemand die zowel aan de buiten- als aan de binnenkant mooi is. Dat kan bijvoorbeeld een vrolijk of aardig iemand zijn. Ik ben daarom van mening dat iedereen wel iets moois heeft.

“Zeker als verkoopadviseuse moet je make-up natuurlijk smetteloos zijn! Hoe veel tijd kost je dat?”

Maar 10 minuten…En op mijn vrije dag niet meer dan 5.

“Kun je iets meer over jouw rituelen en producten vertellen?”

Ik reinig altijd eerst mijn gezicht. Dan gebruik ik serum, dagcrème en oog crème. Op dit moment is dat met producten uit de Perfecta Plus lijn van Collistar. ira 7Tijdens mijn werk gebruik ik graag foundation “Les Beiges van Chanel Healthy Glow no.50”. Daaroverheen de “Natural Bronzing powder Summer Time van Rituals. Als Blusher “Pink Kiss van Estee Lauder” en voor een strobing look gebruik ik van Collistar uit de “Ti Amo 500 no. 2 Coral Tones Blush-Eyes-Highlight”. Dit laatste product gebruik ik als highlighter op mijn jukbeenderen en een beetje op mijn voorhoofd en kin. Als potlood en mascara gebruik ik het “Waterproof potlood en de Hypnose Drama van Lancome”. Mijn wenkbrauwen met wenkbrauwgel van Collistar en tot slot mijn lipstick in een felle roze of oranje kleur; maar net waar ik zin in heb!

“Besteed je er ook zoveel tijd aan op je vrije dag?”ira 4

Als ik een dag vrij ben ga ik voor een minder uitgebreide look! Dan maak ik wél mijn ogen op met bovenstaande producten, maar gebruik ik enkel de “Daywear Plus crème of CC crème van Estee”.

 “Wat is de beste tip die jij ooit heb gekregen en aan ons wil doorgeven?”

Het gebruik van een huidkleurig potlood rondom de mond voor een strakke contourlijn. Dit staat echt bij iedereen mooi!

“Iedereen zou eigenlijk dit product in huis moeten hebben..”

Ira 8Collistar Sublime Oil Thalasso Scrub Shampoo! Deze voelt zó heerlijk fris!

“Wat is jouw grootste misser op Make-up gebied?”

Er is een tijd geweest dat ik mijn wenkbrauwen te donker maakte waardoor ik streng overkwam.

“Heb jij beautyzondes?”

Ehh. JA! Teveel chocola eten zodat ik de volgende dag onzuiverheden in mijn gezicht heb, grrr…

“Kun jij jezelf een cijfer geven op make-up gebied?”

Een 8.

“Welk cadeautje/ product zou jij graag voor Sinterklaas willen hebben?”

ira 5Het boek “In love with health”. Beauty van binnenuit door gezond te eten.

“En is er misschien nog iets dat jij van mij zou willen leren? ;-)”

Ja! De nieuwste make-up trends! ( Komt er aan Ira! :-))

 

Tot volgende week!

Liefs,

Annemiek