“Het favoriete product en budget-beautytip van.” DEEL 1 | 06-02-2016

Dit is Thea van Unen, 38 jaar, moeder van Zoe-Fay(1) en PR professional!

 

Al jaren een zeer dierbare vriendin, altijd bezig met beauty/fashion en erg succesvol in het combineren van een fulltime baan met het moederschap. Kortom, een inspiratie voor andere vrouwen!

Daarom aan haar de eer om jullie als eerste in deze nieuwe zaterdag rubriek te vertellen over haar Beauty “musthave” én het delen van haar persoonlijke beauty-budgettip.

“Tee, waar kun jij niet meer zonder?”

Kiehl’s Midnight Recovery Concentratie! Voor mij is dit een musthave omdat het ’s nachts mijn huid voedt en hydrateert op een niet vette manier. Een lichte en toch voedzame olie die heerlijk ruikt. Ik vind vooral de zachte lavendelgeur erg prettig voordat ik ga slapen. Hierna hoef ik ook niks anders toe te voegen, alleen als mijn huid extreem droog is doe ik er een nachtcrème overheen.

“Wat is jouw persoonlijk Beauty-Budgettip?”

Ehm, mogen dat er ook drie zijn?

Investeer in een goed SERUM of goede OLIE! De rest van de cosmetica kun je dan goedkoper aanschaffen. Voor mijn huid werkt dit perfect.

En zorg dat je altijd een POT KOKOSOLIE in huis hebt! Kost bijna niks, is geurloos en voor alles te gebruiken. Bij droog haar, handen, voeten, als lipbalsem. Het verstikt de huid niet, zoals vaseline en is ook ideaal in een (kinder)badje. Als je het in bad doet is je huid daarna heerlijk zacht en voor de geur voeg ik dan bijv. een paar druppels etherische olie toe.

En mijn laatste tip; POTLODEN! Ik zweer erbij. Als je een oog-en lippotlood bij je hebt, ben je op alles voorbereidt. Ziet er natuurlijk uit, blijft lang zitten, handig voor een snelle smokey eye en een lippotlood geeft je lippen net even een tintje. I.c.m. met kokosolie of vaseline kun je er een lipgloss of zelfs blush mee maken. (als het moet)

Volgende week zaterdag “Het favoriete beautyproduct van……Karlijn Stoelinga!”

Tot dan,

Liefs,

Annemiek

#kiehlsmidnightrecoveryconcentrate #kiehls #kokosolie #budgettip #beautymusthave