” Het favoriete product en budget-beautytip van…”DEEL 5 | 12-03-2016

Dit is Andrea Dronk, 28 jaar, eventmanager en creatief brein achter modernmonroe.nl!

 

“Andrea, wat is jouw favoriete Beauty product?”

Eigenlijk heb ik hier best lang over moeten nadenken. Wat zou ik absoluut niet kunnen missen? Dan kom ik toch uit bij de WIMPERKRULTANG. Niets ergers dan wimpers die recht naar voren steken. Ik heb best lange wimpers die van nature al licht gekruld zijn. Maar na het gebruik van de wimperkrultang kan ik pas echt aan de dag beginnen. Zelfs als ik geen mascara gebruik (hallo luie zondag!) geeft het mij een instant wakkere blik. Maar normaliter gaat daar een lekker laagje mascara over.. of twee. Andrea donk blog2

 

“En wat is jouw persoonlijke Beauty-Budgettip?”

Smeren, smeren, smeren. Met HUIDOLIE, VASELINE, SERUM. En dat hoeft niet duur te zijn; gewoon langs de Action! Voor het slapen gaan smeer ik 2 druppeltjes olie op mijn gezicht en een dikke laag vaseline op mijn lippen. De perfecte combi met een goede nachtrust.

Mijn tip voor een avondje uit? HIGHLIGHTEN! En nee ik heb geen beauty school gedaan, maar hoe makkelijk is het om met een lichte oogschaduw (cream of poeder met een nat penseeltje) je best features te benadrukken. Onder je wenkbrauw, op je jukbeen, en vergeet je cupidoboogje niet!

Volgende week ” Het favoriete product en de budget-beautytip van…Tiffany Althuizen- Fluent”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#beautytip #wimperkrultang #vaseline #serum #huidolie #highlighter