“Beautytips en blunders” DEEL 14 | 13-05-2016

Dit is Annemarie Bakker, 31 jaar, werkt als young professional bij de Gemeente!

Annemarie heeft een passie voor koken én eten. En dan het koken met verse producten, pure smaken. Waarbij je lang tafelt met vrienden vol goede verhalen en wijn, dát is waar zij blij van wordt. Om in vorm te blijven loopt ze hard en fietst ze naar haar werk.Annemari blog foto

“Wat is jouw favoriete product?”

Mijn favoriete product is mascara! Soms is mascara al genoeg om “ready to go” te zijn en je net dat beetje extra vertrouwen geeft. De FALSE LASH ARCHITECT van L’OREAL vind ik erg fijn: met het borsteltje breng je een mooie laag mascara voor je dagelijkse look aan en lijken je wimpers écht langer.false lash architect mascara loreal, makeupartist pijnacker, denhaag, delft

” Staat er nog een product op jouw wishlist?”

Een goede anti rimpel crème aangezien niet alleen de jaren, maar ook de rimpels beginnen te tellen:-(

“Wat is jouw grootste beautyblunder?!”

Dat ik geprobeerd heb om mijn eigen haar te verven toen ik 15 was. Ik wilde mijn haar een aantal tinten lichter hebben en volgens een medewerkster van de drogist zou ik mijn haar dan eerst moeten ontkleuren wilde ik effect zien. Mijn haar werd dus ORANJE! Ik deed het op een zaterdagmiddag rond 17.00 en de winkels waren toen nog niet op zondag open, laat staan een kapper. Uiteindelijk vond ik een kapper die wel op maandag open was. Daar ging ik dan, met een muts op in het voorjaar naar de kapper… Je begrijpt dat ik mijn haar tegenwoordig niet meer zelf verf.

“En heb je tot slot nog een budget -tip voor ons?”

Haal altijd de make-up van je gezicht voordat je gaat slapen, ook al is het nog zo laat! Tegen afgebroken wimpers helpt zelfs de False Lash mascara niet.

Volgende week zaterdag ” Het favoriete product en de budget-beautytip van Milja Rober!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#loreal #falselashmascara #beautytip #beautymusthave