“Het favoriete product en budget-beautytip van..”DEEL 3 | 27-02-2016

Dit is Marije Donato, 34 jaar, moeder van Fede(2) en Sara(4), mede- eigenaresse van het succesvolle Donato Delicatesse in Den Haag!

Marije ken ik al bijna mijn hele leven; we waren 9 jaar toen we allebei een blauwe maandag op scouting zaten( ehm..moet ik dit wel vermelden?!) en zien elkaar nog steeds bijna wekelijks. Tripjes naar Berlijn, Londen of een afspraak met de kinderen erbij. Kortom; één van mijn beste vriendinnen en wel zo één die altijd op de hoogte is van de nieuwste beautytrends en er zelfs op een luie dag uitziet om door een ringetje te halen!

“Marij, welk product moeten wij volgens jou allemaal aanschaffen?”

Ik heb eigenlijk 3 favoriete items, mag dat ook?!

HIGHLIGHTER poeder van MAC (mineralize skinfinish soft& gentle)! Helemaal geweldig; gebruikte hem al heel erg lang als oogschaduw, maar heb hem sinds kort helemaal ontdekt als highlighter op mijn jukbeenderen. Zo mooi!!

Een fantastische CONCEALER van Kiko Milano! Hij voelt erg creamy en je brengt hem met je vingers aan. Super dekkend voor couperose, pukkeltjes en wallen!DSC01310

En de ESSIE NAGELLAK Sand Tropez. Deze heb ik altijd op. Hij dekt heel goed en het is precies de goede kleur taupe die niet grijs is!

“En wat is jouw beauty tip?”

Iets wat ik altijd en al jaren standaard in mijn tas heb zitten, is ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR CREAM. Fijn voor droge lippen, ruwe plekjes op mijn ellebogen, nagelriemen en droge plekjes op de huid van mijn kinderen. En één keer per week gebruik ik hem zelfs als nachtcrème…. Kortom; deze tube mag echt niet ontbreken in mijn tasje!

Volgende week zaterdag” Het favoriete product en de budget-beautytip van…..Arjetta Timmer!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#Essie #kikomilano #beautytip #musthave #mac #elizabetharden