“Het favoriete product en de budget-beautytip van..”DEEL 10 | 16-04-2016

Dit is Paulien de Vlieger, 18 jaar (bijna 19!) serveerster bij De Conaisseur én in het examenjaar van VWO.

Gek op shoppen, verslaafd aan havermout met superfruit, dol op mooie beautyproducten en op stap gaan met vriendinnen en sinds een paar weken de trotse eigenaresse van haar rijbewijs! 😉

“Pau, wat is jouw lievelingsproduct?”

Ehm…ik heb er eigenlijk 2!

13082149_10156811021345291_1854824153_nHet is niet voor niks dat babytjes zo’n zacht huidje hebben! Ik gebruik nu ruim een jaar al standaard elke dag ZWITSAL BODYLOTION en ik krijg regelmatig de opmerking dat ik een lekkere zachte huid heb! Ik vind deze bodylotion ideaal omdat het snel intrekt en niet plakt. Ook heeft het een heerlijke geur wat je gemakkelijk kan combineren met je eigen parfum. Helemaal lekker om te gebruiken na een douche na het sporten voor een lekker fris gevoel. Ook handig: het gaat niet irriteren op je pas geschoren benen!zwitsal
ROSEBUD SALVE LIPPENBALSEM is echt mijn favoriete lippenbalsem! Ik heb al echt een stuk of 100 verschillende lippenbalsems geprobeerd, maar deze is het de beste! De geur is lekker zoet en het geeft een mooie, natuurlijke lichtroze kleur op mijn lippen. Het fijne van deze lippenbalsem is dat de balsem goed hard is en dus niet op je lippen plakkerig wordt of dat je er plakhanden aan overhoudt. Het blijft lang zitten en schrale lippen zijn binnen een no-time weg! Ik heb een potje altijd in mijn tas, want het is ook nog multifunctioneel. De lippenbalsem is namelijk ook te gebruiken voor schrale handen of plekjes.

” En welke van jouw budget-beautytips wil je graag met ons delen?”

Elke ochtend en avond je gezicht grondig schoonmaken. Ik merk dat als ik een keer te lui ben, bijvoorbeeld als ik laat thuis kom van een feestje, en ik niet mijn make-up eraf haal, dat ik dan voor de rest van de week een verschrikkelijke huid heb: puistjes, rode vlekken, droge huid ect. Als ik wel mijn gezicht heb schoongemaakt, merk ik dat ik de volgende ochtend zichtbaar frisser opsta. Ook al heb ik geen make-up gebruikt die dag, toch schoonmaken! Je huid stoot namelijk veel afvalstoffen af, zeker ’s nachts. Daarom is het ook belangrijk om ’s ochtends je gezicht te wassen. Ik gebruik voor mijn ogen meestal een olie voor waterproof make-up eraf te halen en voor mijn gezicht een reinigingsmelk. Daarna maak ik heel mijn gezicht nog schoon met een face-wash of een scrub voor dagelijks gebruik. Afsluiten met een crème en klaar ben je!Rosebud salve paulien blog

” Beautyblunders?”

Ja, met dank aan mijn oudste zus! Vanwege het grote leeftijdsverschil van 16 jaar ben ik al van jongs af aan gewillig proefkonijn voor beautybehandelingen, maskers, wenkbrauwen epileren etc. tijdens “logeerpartijtjes”. Zo dacht mijn zus dat het wel mooi zou zijn om mijn haar op een zondagavond iets blonder te maken. Het werd dus ORANJE!! Ik in paniek, mijn zus keihard lachen en nergens een kapper open die ons kon helpen. Gelukkig konden we terecht bij een vriendin van mijn zus die zilvershampoo in huis had. Mijn les: Ik laat mijn haar vanaf nu alleen nog maar door de kapper verven.

Volgende week zaterdag ” Het favoriete product en de budget-beautytip van !

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#beautymusthave #budgetbeautytip #zwitsal #rosebud