“Het favoriete product en de budget-beautytip van..”DEEL 2 | 20-02-2016

Dit is Karlijn, 32 jaar, moeder van Julia (bijna 1), communicatie adviseur!

 

Karlijn ken ik al járen, ooit gingen we veel op stap Amsterdam, hadden we nog geen probleem met de kater de dag erna en voeren we met een sloepje door de grachten van Amsterdam ( soms in de grachten; toch Karlijn? ;-). Kortom; een leuke vriendin die ik graag haar beautytip wil laten delen!

“Kar, welk product moeten we allemaal kopen volgens jou?”

Eyebrow shapeset van de Hema! Er zit een heel fijn kwastje bij, vlekt niet en het spul blijft lang zitten. Met dit kwastje kan ik veel beter mijn wenkbrauwen shapen en tekenen dan met een gewoon wenkbrauwpotlood.Foto Karlijn2

“En wat is jouw budget-beautytip?

YOGHURT op je gezicht en BOTER in je haar, één van de best bewaarde geheimen van moeder natuur!

Zelf vind ik niks fijner dan na een heerlijk rondje hardlopen op zaterdag-of zondagmorgen een bakje Griekse yoghurt naar binnen te lepelen en op mijn gezicht te smeren. Wat?! Yes i do!! Pure en volle yoghurt reinigt je huid en werkt als een echte blackhead killer. Als ik dan nog tijd heb gooi ik een handje kokosboter (kokosolie of olijfolie kan ook) in mijn haar en laat dat een uurtje intrekken. Eigenlijk zou je het de hele nacht moeten laten intrekken , maar dan moet je ook een natte handdoek om je haar binden en zin hebben in een vet kussen, dus ik ga voor snel en effectief. Glanzend en stralend haar gegarandeerd! Hele natuurlijke beautygeheimen met producten die je altijd wel in huis hebt. I love it!

Volgende week zaterdag “Het favoriete product van ….. Marije Donato!”

Tot dan,

Liefs, Annemiek

#hema #eyebrowshaper #kokosolie #yoghurt #boteropjegezicht #beautymusthave #mooihaar