“Het favoriete product en de budget-beautytip van..”DEEL 4 | 05-03-2016

Dit is Arjetta Timmer, 36 jaar, een super schattige mini-me van 10 (Junah), werkt als trainer in de verslavingszorg (héél interessant vind ik!) en met haar kickboksen, softbal en hardlopen belachelijk sportief!

” Arjetta, welk product is niet weg te denken uit jouw beauty- stash?”

Mijn favoriete beautyproduct naast m’n dagelijkse simpele labello (die leek mij niet spannend genoeg voor deze blog) , is mijn rode lippenstift!
Ik gebruik bijna altijd de “Red” van SUPER STAY van MAYBELLINE. Hij blijft uren zitten, is een beetje mat en het lekkerste is dat je hem niet voelt. Sommige lipsticks geven een plakkerig of korrelig effect, deze helemaal niet! Hij geeft helaas wel een beetje af, tot grote ergernis van de mensen die ik af toe dus ongewenst met rode lipafdrukken laat rondlopen…12442775_10153217358865518_992872007_n

” En welke tip wil je absoluut met ons delen?”

Ik heb vrij dik en stug haar. Een weekje zon of een kleurbehandeling doet dus vaak niet veel goed. Kom er moeilijk doorheen met de kam en het oogt droog en breekbaar…De vriend van m’n zus is mijn kapper, hij heeft pas een eigen Sjenkels in Leeuwarden geopend, en hij gaf mij jaren terug de gouden tip: gewoon simpele CONDITIONER!! Gewoon die van de Kruidvat of een ander goedkoop merk. Ik zweer erbij! Ik smeer het regelmatig na het wassen in m’n haar en ga ermee slapen! Sochtends even uitspoelen en voila…zacht en glad. En het is stukken goedkoper dan dure maskers en behandelingen.

Volgende week, ” Het favoriete product en de budget-beautytip van…Paulien de Vlieger!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#redlips #labello #superstaymaybelline #conditioner #beautytip