“Beautytips en favoriet product van…”DEEL 13 | 13-05-2016

Dit is Rita de Graaf uit Eindhoven, 62 jaar, moeder van 4 volwassen dochters (34, 32, 29 en 19) én juf in groep 4

Ondanks haar drukke gezin en baan ziet Rita er altijd super verzorgd uit! Dit terwijl ze zichzelf eigenlijk te weinig tijd gunt om echt met haar uiterlijk bezig te zijn. Nou, ik teken ervoor om zo uit te zien op mijn 62ste!!

“Rita, wat is jouw favoriete beautyproduct?”

Vooral in de wintermaanden heb ik behoefte aan wat kleur in mijn gezicht. Maar al gauw is het voor mij teveel van het goede . Vandaar dat ik zo blij ben met mijn twee hulpjes van CLARINS: de SERUM (Huile Sandal) en de TINTED MOISTERIZER.beautytip, tweezerman pincet, clarins huile santal, make-up workshop delft

Omdat mijn huid vrij droog aanvoelt, vooral na het schoonmaken, vind ik het een heerlijk gevoel een paar druppels serum op mijn gezicht aan te brengen. Dat vereist nog een hele aparte handeling, schijnt het. Je masseert of smeert het niet ,maar je drukt het met je vingertoppen als het ware in de huid. Zo doe je vervolgens ook met de moisturizer.

Het is even een weetje (geleerd van Annemiek) maar het verdeelt veel beter zodat je geen strepen krijgt.

Het voordeel van deze moisturizer is dat het niet téveel kleur geeft, maar zich aanpast aan de kleur van je gezicht. Het is dus niet zichtbaar dat het make-up is. Helemaal mijn ding dus!

” En welke tip wil je écht met ons delen?”

Ik ga werkelijk de deur niet uit zonder mijn PINCET! En investeer in een 5x VERGROOT SPIEGEL. Je schrikt van jezelf, maar dan zie je ook werkelijk geen haartje mee over het hoofd.vergrootspiegel blog rita

Volgende week “Het favoriete product en de budget-beautytip van….!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#clarins #tintedmoisterizer #huilesantal #tweezerman #beautytips