” Het favoriete product en de budget-beautytip van…DEEL 9 | 12-04-2016

Dit is Marijke Helsloot uit Zoetermeer. Eigenaresse van communicatiebedrijf Kattebel Teksten!

Jaren geleden hebben we elkaar ontmoet in de cosmeticabranche (zij werkte bij Bourjois en ik bij Chanel) en nu liepen we elkaar toevallig weer tegen het lijf bij de Kamer van Koophandel! Kortom; “Another girl that decided to go for it!”

“Marijke, ben je nog steeds groot fan van Bourjois?”

DSCN0942Mijn favoriete poederoogschaduw en POEDERBLUSH is van het Franse cosmeticamerk BOURJOIS. Ik ben al jaren groot fan van dit jonge, kleurrijke merk! En het leuke is dat de poeders volgens een speciaal ‘recept’ worden gemaakt. De ingrediënten, zoals talkpoeder, rozenparfum en pigmenten, worden gemengd tot een pasta. Hiervan worden ronde vormpjes gemaakt en gebakken in een oven.

Zo ontstaat jouw eigen gekleurde taartje! Ik gebruik de oogschaduw zowel nat als droog. De lichte tinten zijn mooi om je ogen te highlighten en zorgen voor een frisse blik. Met de donkere tinten kun je schaduwen creëren en smokey eyes maken bij een avondje uit. Met een natgemaakt, dun penseel kun je de oogschaduw heel makkelijk aanbrengen als eyeliner of de oogleden zwaar aanzetten als je een hip feestje hebt. In het doosje van de blush zit een heel handig kwastje en een spiegeltje. In het assortiment zitten zo veel kleuren dus het is lastig kiezen. De structuur van de poeder, de vele kleuren en de heerlijke rozengeur maken dat dit mijn favoriete blush is.

“En wat is jouw budget-beautytip?”

Wie koopt er niet bij HEMA cosmeticaproducten? Goed betaalbaar, een regelmatig wissel assortiment, fun-producten en veel kleuren. Laatst ontdekte is de nieuwe MASCARA EFFECT 3D’.3d-effect-volume-mascara-hema, makup artist, pijnacker, zoetermeer, denhaag, rotterdam Het borsteltje is heel prettig in gebruik en bij de eerste aanzet zie je direct resultaat. Omdat ik een dagje sauna gepland had, heb ik ook gelijk de waterproof versie gehaald. Ik hoop dat deze mascara nog lang blijft in het assortiment.

Volgende week zaterdag “Het favoriete product en de budget-beautytip van Paulien de Vlieger!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

#bourjois #hema #blusher #beautytip #kattebelteksten #mascaraeffect3d