“Het favoriete product en de budget-beautytip van..DEEL 7” | 24-03-2016

Dit is Linda Lambertina, 33 jaar, woont in Den Haag, moeder van Ellington-Baigh (bijna 2) en super druk met het runnen van haar fashion boutique/webshop BY L fashion in Rotterdam!

Sindskort is ze begonnen met het maken van vlogs (Bylfashion). Zeker de moeite waard om even te bekijken!! Met haar prachtige verschijning is Linda zelf óók leuk om naar te kijken 😉 en vandaar dat ik heel graag wil weten wat zij nou precies gebruikt! Dus…..

“Welk product is op dit moment niet weg te denken uit jouw beauty – stash?”mac-mehr-lipstick makeup blog, beautymusthave, makeup workshop delft, rotterdam, denhaag

Ik heb op het gebied van beauty een hoop favorieten en dit wisselt ook per periode. Ik ben gek op alles wat met make up te maken heeft.!Een van mijn favoriete make up merken is MAC. Een paar jaar geleden heb ik mijn allereerste MAC lippenstift gekocht en sindsdien ben ik verkocht. Dus als ik op dit moment een favoriet moet noemen dan is dat de “MATTE MEHR” lippenstift van MAC. Dit is een mooie matte lippenstift in een neutrale kleur die lang blijft zitten (deze kleur draag ik op de foto). Ik draagt deze kleur het liefst overdag, omdat ik het een mooie kleur vind die overal bij past. Foto Linda

“Heb jij ook beautytip voor ons?”

Omdat ik het leuk vind om lippenstift te dragen, vind ik het heel belangrijk om mijn lippen ook goed te verzorgen. Ik heb namelijk een hekel aan velletjes op mijn lippen en vind de lippenstift er daardoor ook minder mooi uitzien. Wat is een beter moment om je lippen te verzorgen dan ’s nachts? Dit geldt trouwens ook voor mijn handen. Vooral in de winter heb ik erg droge handen. Op mijn nachtkastje vind je standaard LABELLO lippenbalsem en een tube handcrème. Mijn favoriete handcrème merk is op dit moment L’OCCITANE. Elke avond voordat ik naar bed ga, smeer ik mijn lippen in met Labello en gebruik ik vervolgens mijn handcrème. handcreme l occitane blog lindaSinds ik deze twee producten heb toegevoegd aan mijn nachtroutine, zijn mijn lippen en handen een stuk zachter!

Volgende week “Het favoriete product en de budget-beautytip van…Paulien de Vlieger!”

Tot dan!

Liefs, Annemiek

P.s De winkel van Linda bestaat zaterdag 2 april 1 jaar!

#BYLfashion #webshop #zwaanshals #rotterdam #labello #oldtimefavorite #loccitane #beautytip #beautymusthave