Make-up tips voor kersverse moeders! | 20-03-2016

Net moeder geworden?

Afgezien van het feit dat je natuurlijk het allerleukste, liefste babytje hebt gekregen en daar héél blij mee bent is er ook een andere kant van de medaille.( been there done that)

Wallen onder je ogen, bleek zien van de gebroken nachten, dunner wordend haar…

Annemiek- make up artist, visagiste, visagist, bruidsmake up, trouwen, make up workshop, make up advies, beautycoach, make up op je trouwdag, professional make upKortom: je hebt hulp nodig! Dan nog niet eens te spreken over het probleem waar je de tijd vandaan haalt om überhaupt make-up op te doen?!

En..hoe weinig tijd je jezelf momenteel ook gunt…..juist voor jou is het nu heel fijn om even tijd aan jezelf te besteden voordat je verlof afgelopen is. Je zult zien hoe goed je je voelt als je er mooi uitziet.

Omdat ik zelf na de geboorte van mijn dochters echt toe was aan een “nieuwe make-up look” met wat meer kleur in mijn gezicht weet ik als professioneel visagiste als geen ander wat de juiste make-up producten met je kunnen doen en hoeveel beter je je hierdoor kunt voelen! (En ook hoe je soms snakt naar een moment dat je even niet met je baby bezig bent ;-).

“Ik ga je helpen!”

Vandaar dat ik speciaal voor alle vrouwen die zich hierin herkennen de “Mommy Make-over”workshop heb samengesteld!

Tijdens deze workshop leer ik precies hoe je in hele korte tijd de tekenen van vermoeidheid wegpoetst, welke kleuren je beslist niet moet gebruiken als je moe bent en welke kleuren daarentegen wonderen verrichten.

Je kan deze workshop Privé volgen op een moment dat het jou uitkomt (als de baby slaapt ofzo?) Maar dit is ook een hele leuke workshop om te doen met je yogaclubje of met andere jonge moeders! En het is zelfs mogelijk om dit te combineren met een heerlijke high tea van de dames van Zus en Zoet.

Benieuwd naar de kosten voor deze workshop? Neem dan vooral even contact met mij op of neem alvast een kijkje op mijn website www.annemiekwijsman.nl!

Liefs,

Annemiek

 

Met dank aan Remco van Vondelen fotografie- Newbornshoot met moeder Barbara met dochtertje Coco