“Schoonheid betekent voor mij..”DEEL 10 | 27-12-2016

“Beauty is being the best possible version of yourself, on the inside and out.”

Dát is de favoriete Beautyquote van Marissa van den Nieuwenhuijsen, 23 jaar, uit Den Haag. Werkzaam als Kleuterjuf/ Leerkracht in het Basisonderwijs.14542671_1240448659347700_1523345954_n

Hieronder vertelt ze jullie alles over haar beautyritueel, blunders én geeft ze een persoonlijk tip!

“Marissa, hoe ziet jouw make-up ritueel eruit?”

marissa 2’s Ochtends was ik mijn gezicht met water en doe ik een BB cream op. Dit doe ik altijd. Mijn huid kan, vooral in de winter, behoorlijk droog zijn. De BB cream voorkomt dit, ik vind een droge huid zo lelijk met mijn poeder eroverheen! Daarnaast is BB cream niet zo dekkend als foundation, dat vind ik persoonlijk niet mooi bij mijn sproeten.

Momenteel ben ik erg zoekende in make up en merken. Ik heb ook nog een flinke voorraad liggen, deze ben ik nu aan het op maken. Inmiddels zijn er al een aantal dingen vernieuwd. De BB cream is van Rimmel. Dan doe ik er, bijna altijd, een poeder over om niet te glimmen (Crème Puff Pressed Powder, Max Factor). Daarna borstel en teken ik mijn wenkbrauwen licht bij (Catrice) en doe ik er wenkbrauwgel in (Catrice).marissa 3

Met een eyeliner (être belle) maak ik een streepje boven mijn oog. Grappig feit: overdag doe ik een ‘half’ streepje en ’s avonds helemaal. Dan komen mijn ogen beter uit. Onder mijn ogen zet ik met een potlood (Etos) wat stipjes en deze veeg ik licht uit. marissa 4Het wordt snel donker en grauw bij mij. Op mijn oogleden doe ik wat poeder, omdat eyeliner en oogpotlood bij mij wel eens afgeven. Tenslotte nog wat mascara (momenteel Mascara Volume Déploye van Yves Rocher, ik vind hem fantastisch!). En om het geheel af te maken een beetje blush onder mijn kaaklijn, mijn haargrens en mijn voorhoofd (Big bold, NYC).

Eerlijk toegegeven kan ik tegenwoordig ook prima de deur uit met alleen wat make up. Gezien mijn ziekte de afgelopen maanden is dit wel eens moeilijk geweest, maar met make up voel ik me zo veel fijner!

“Gebruik je ook nog huidverzorging naar je make-up?”

Zeker! ’s Avonds haal ik de make up eraf met een watje vol Make-up Remover. Daarna reinig ik nogmaals met een tonic én smeer ik het in met een nachtcrème. Dit doe ik sinds kort en is echt mijn beste verandering ooit geweest!

“Hoeveel tijd besteed jij aan make-up?”

Een kwartier tot een half uur. Dat ligt aan de situatie.marissa 5

“Wat betekent schoonheid voor jou?”

Schoonheid is wat je uitstraalt. Je uiterlijk helpt je daar bij. Wanneer ik mijn best heb gedaan op mijn outfit en mijn make up, voel ik me al zó veel mooier. Dan ga je stralen, dat is voor mij schoonheid.

“Wat is de beste tip die je ooit gekregen hebt op beauty gebied?”

Om BB cream te gebruiken met mijn sproetjes. Zoals ik al eerder aangaf is foundation een no go. Daarnaast ’s avonds mijn huid goed schoonmaken en een nachtcrème opsmeren.

“Welk tip zou jij graag willen delen? “

Ga nooit de deur uit met een make up waar jij je niet goed bij voelt!!

“Jij kan niet zonder je…..”

marissa 6Mascara!

“Wat is jouw grootste misser op make-up gebied?”

Haha. Heb je even? Mijn moeder had altijd haar eigen make up rituelen en ik heb daar niet zo veel van opgepakt. Make up is pas sinds een aantal maanden echt interessant voor mij. Voorheen droeg ik alleen wat mascara. Dunne wenkbrauwen, donkere wenkbrauwen, veel te donkere foundation, lelijke lippenstift, oogschaduw die afgaf waardoor het onder mijn ogen zat.

“Haha! Dat zullen veel vrouwen vast wel herkennen. Heb je ook een beautyzonde?”

Ik ga eens in de zo veel tijd onder de zonnebank, maar ik voel me daar wel mooier door. En ik knijp graag iedere pukkeltje of oneffenheidje uit. Niet mooi.marissa 7

“Heb je nog een product op je kerstverlanglijstje staan?”

De kwastenset van Morphe!marissa 1

“Welk cijfer geef jij jezelf op make-up gebied?”

Ik geef mezelf op Make-up gebied een 7. Ik heb nog zo veel te leren!

“Wat zou je dan bijvoorbeeld nog graag willen leren?”

Bijvoorbeeld hoe ik oogschaduw moet blenden. En ik zou heel graag een stappenplan voor mijn make up willen.

Tot volgende week!

 

Liefs,

Annemiek