“Schoonheid betekent voor mij..”DEEL 2 | 11-08-2016

“Je mag de natuur best een handje helpen om net dat beetje extra’s te hebben.”

“Schoonheid betekent dat je jezelf goed verzorgt. Verzorgde nagels, mooi gezond haar, nette wenkbrauwen en een mooie frisse uitstraling; dát vind ik mooi. En je mag hiervoor de natuur best een handje helpen met kunstnagels als je eigen nagels niet mooi zijn of wimper extensions om net dat beetje extra’s te hebben.”

Aldus Astrid Verboom uit Moordrecht, net getrouwd, 26 jaar en eigenaresse van Dream Salon, dé plek om wimper extensions te laten zetten! Blog Astrid

“Kun je ons iets vertellen over jouw beautyritueel, Astrid?”

Ik vind het heel belangrijk om ’s ochtends en ’s avonds te beginnen met het reinigen van mijn gezicht en daarna een lekkere dag of nachtcreme aan te brengen. Omdat ik zelf uiteraard ook wimper extensions draag is mijn make-up zo gedaan! Kleurtje op mijn wangen, poedertje, kohlpotlood op mijn onderste oogrand, mascara op mijn onder wimpers en klaar!

“Dat is inderdaad snel gedaan, ja! 10 minuutjes?”

Op een normale dag inderdaad tussen de 5 en 10 minuutjes, ik hou van redelijk naturel. Maar als ik een feestje heb vind ik wél heel leuk om uit te pakken! Dan probeer ik een mooie basis te maken en maak ik mijn ogen “af” met een mooie oogschaduw en een winged eyeliner. Dat kost me zo’n 20 minuten.

“Je bent dus best handig met make-up zo te horen!”

Nou, ik zou eigenlijk nog wel heel graag willen leren hoe je de perfecte basis creëert, hoe ik mijn lippen mooi kan opmaken. En welke kleuren mij wel en niet staan.

“Welk cijfer zou jij jezelf geven op make-up gebied?”

Een 6,5. Ik heb aardig wat make-up een producten, alleen vaak te weinig tijd om er echt gebruik van te maken.Astrid 6

“Is er toch nog een product wat op jouw verlanglijstje staat?”

Ja! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte highlighter! En ik vind de oogschaduw paletten van Urban Decay heel erg mooi.

“Wat is de beste tip die jij ooit gekregen hebt op make-up gebied?”

Maak je ogen niet rondom zwart, dan lijken ze gelijk een stuk kleiner. En ik heb een keer gehoord dat je je wenkbrauwen het beste met een matte oogschaduw kunt opvullen voor een zacht effect.

“En wat had je achteraf beter niet kunnen doen?”

Die dunne streepjes als wenkbrauwen en het gebruik van zelfbruiner warn niet echt een succes.

“Nog een product wat absoluut mee moet in jouw vakantiekoffer dit jaar?”

Ik ga niet op vakantie zonder een goed haarmasker en de Mythic oil van ‘L Oréal.blog astrid

 

 

 

 

Tot volgende week!

Liefs, Annemiek