“Houden van jezelf en goed zorgen voor je lijf!”

Dat is de betekenis van schoonheid voor Denise de Vlieger uit Stolwijk, 37 jaar. Ondanks dat ze zichzelf vooral omschrijft als “moeder en echtgenote” is ze druk met het geven van sportlessen, werkt ze als triagiste bij de huisartsenpost, doet ze veel op de basisschool van haar kinderen en tussendoor ook nog even de administratie voor het stukadoorsbedrijf van haar man.

“Jij hebt vast weinig tijd voor een make-up ritueel?”

Haha, nou eigenlijk heb ik helemaal geen make up ritueel! Zeker niet als ik les moet geven in de sportschool. Wel ga ik 1x per week uitgebreid onder de douche; lekker scrubben en een masker voor in mijn haar.Denise 2.jpg6

“Dat lijkt me nou ideaal!”

Ik draag alleen make up bij gelegenheden zoals feestjes of uitgaan en dan nog besteed ik niet meer dan 15 minuten. Overdag draag ik soms lipstick en mascara dus ben ik binnen een minuut klaar. Ik hou van puur natuur!

“Kun je jezelf  wel mooi opmaken?”

Dat speelt wellicht ook mee. Ik durf niet zo goed te experimenteren.

“Wat zou je dan nog graag willen leren?”

De perfecte eyeliner van Adele!!!

“Wat is de beste tip die je hebt gekregen op make-up gebied?”

Mijn grootste tip, of eigenlijk pad van het leven, is dat ik Annemiek tegen kwam! Prive Make-up Workshop Annemiek Wijsman Make-up Artist PijnackerVoor en na make-up foto

Nu vertrouw ik mijn gezicht en make-up alleen nog maar aan haar toe. 😉

“Ahhh, dat is lief!”

Ik meen het echt. Ik vind alles zó leuk om te lezen of te volgen van jou. Jij bent gewoon mijn make up held!(mede omdat je z’n leuk mens ook bent)

“Ehm. ik word er verlegen van. Back to business. Als sportinstructrice heb jij vast geen beautyzondes?”

Oh jawel. Chocola en cola.denise blog

“En welk cijfer zou jij jezelf geven?”

Een 6. niet onvoldoende maar nog ruimte voor verbetering.

“Zijn er producten die je iedereen kan adviseren?”

Op vakantie vorig jaar in Hof van Saksen ben ik in aanraking gekomen met de dagcrème en een aantal andere producten van Dermalogica. Heerlijk en echt een aanrader! En als ik op vakantie ga neem ik altijd Zonnebrand met factor 50 mee en een goede conditioner voor mijn haar.

“En nog een make-up product wat hoog op jouw verlanglijstje staat?”

Ik heb de luxe aan te schaffen wat ik (nodig) denk te hebben en heb dus geen verlanglijstje. (hahahah! Lees: dus eigenlijk koop ik gewoon wat ik wil!)bs_dermalogica_collection4

“Tot slot Denise; wat is jouw favoriete beautyquote?

“What makes you different makes you beautifull”

En dat vind ik een mooie afsluiter.

Liefs,

Annemiek