“Schoonheid betekent voor mij..” DEEL1 | 06-08-2016

“Schoonheid zit van binnen, maar een likkie make-up kan bij niemand kwaad;-)”

Aldus Inge Coppens uit Eindhoven, moeder van Jurre (0) en Projectmanager bij een reclamebureau. Sinds één of andere Visagiste (sorry, i am quilty ) haar foto ooit eens heeft gebruikt voor een blog met als titel “Inner beauty is great but a little concealer doesnt hurt anyone!”, durft ze de deur niet meer uit zonder haar concealer.Make-up artist visagie bruidsmake-up Delft Pijnacker Den Haag Rotterdam Visagie workshop (20)

“Inge, hoeveel tijd besteed je gemiddeld aan je make-up?”

Voordat ik naar mijn werk ga een minuut of 5, maar als ik de hort op ga toch wel een kwartiertje.

“Een minuut of 5? vertel! Hoe doe je dat?”

‘S ochtends gaat bij mij alles in een redelijke sneltreinvaart, zo ook mijn make-up. Eyeliner, concealer, foundation, blusher, cremekleurige oogschaduw als basis, bruine oogschaduw voor de buitenste ooghoek. Tot slot mascara op en gaan!

“Een beetje een rare vraag; maar welk cijfer zou je jezelf geven op make-up gebied?”

Visagiste aan huis PijnackerEen 7,5 een prima voldoende. Maar ik zou nog wel eens een keer wat anders willen kunnen doen, zeg maar.

“Zoals?”

Leren welke kleuren me mooi staan behalve bruin en de vertrouwde “smokey ” kleuren.

“Heb jij ooit een goede tip gekregen waar je écht iets aan had?”

Ja! Foundation aanbrengen op je lippen voordat je een lippenstift op doet, dan blijft hij beter zitten.

“En nog iets wat je juist beter niet had kunnen doen?”

Hahaha, eigenlijk wel. Een flink aantal jaren geleden dacht ik dat te veel make-up niet mooi zou zijn. Met als gevolg dat mijn vriendinnen nu zeggen: Borg, dat puur natuur destijds kon ècht niet! (Ik vroeg om een foto maar toen begon ze hard te lachen)

“Jij hebt vast geen beautyzondes?”

Nee hoor. Of valt veel te veel wijntjes drinken met vriendinnen daar ook onder? (Nee joh!;-))Inge2

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot volgende week!

Liefs,

Annemiek

P.s Wil jij ook deel uit maken van mijn blog? Of heb jij een favoriet product waar je ons iets over wilt vertellen? Leuk! Let me know! [email protected]