Visagiste inhuren op je trouwdag of je make-up zelf doen? | 02-03-2016

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen, en natúúrlijk wil je er op je mooist uitzien deze dag.

“Is een visagiste op mijn trouwdag echt nodig?”

Misschien twijfel je nog. Je hebt een vriendin of kennis die “wel eens iemand opgemaakt heeft”, of je draagt normaal gesproken bijna geen make-up. Toch is het antwoord op deze vraag volmondig JA! Je jurk komt veel beter tot z’n recht, je krijgt zelfvertrouwen door een prachtige make-up die jouw sterke punten accentueert en je voelt je zó mooi dat dit de dag extra glans geeft. Daarbij is de dag zelf is al stressvol genoeg, het laatste waar je je druk over wilt maken is je make-up! Een bruiloft doe je “niet zomaar even over” en het is dus belangrijk dat je bruidsmake-up met zorg aangebracht wordt voor een fantastisch resultaat. (Daar zal je overigens ook heel blij mee zijn als je de foto’s jaren later terug ziet;-)

 

Wat ik heel vaak hoor bij vrouwen die twijfelen;

“Zie ik er nog wel uit als mezelf?”

Natuurlijk! Waar het juist allemaal om draait bij bruidsmake-up is dat je er precies zoals je zelf uitziet, maar dan als de mooiste versie.

“Wat is de meerwaarde van een visagiste?”

Als professioneel bruidsvisagiste weet ik precies je sterke punten te accentueren, je gezichtsvormen eventueel te corrigeren( shapen en contouren) imperfecties weg te werken én speciale highlighters aan te brengen voor de perfecte glow. Omdat ik uitsluitend met de beste producten werk, blijft je make-up de hele dag onberispelijk zitten. Na een proefsessie ben je zeker overtuigd!

“Ok, Let’s talk!”

Neem gerust contact op als je vragen hebt of kijk alvast even op mijn site www.annemiekwijsman.nl rond om inspiratie op te doen en ervaringen te lezen van andere bruiden.

Wellicht tot ziens en zo niet; wens ik je alvast een fantastische trouwdag toe en veel plezier met alle voorbereidingen!

Liefs,

Annemiek Wijsman Make-up Artist | Beautycoach