Profielfoto’s

De vraag naar professionele profielfoto’s groeit dankzij Social Media als LinkedIn, Facebook en Twitter. Geen strandfoto in bikini dus, maar en foto waarmee je goed voor de dag kunt komen bij zowel je vrienden als je zakenrelaties. Wil je een spontane foto met een zakelijk tintje? Zwart-wit of liever in kleur?

Als professioneel fotograaf en visagiste is het ons doel om jouw echte persoonlijkheid vast te leggen op foto. Foto’s die bij je horen, bij je bedrijf, bij je functie maar vooral ook bij je persoonlijkheid. En dit is vaak minder duur dan je denkt!

Tijdens een informeel gesprek bespreken wij wat je wil uitstralen, denken we mee over je kledingkeuze en adviseren wij je individueel over de houding die hierbij past. Alles in een ongedwongen setting en waarbij voorop staat dat je je op je gemak voelt! Een fotoshoot is tenslotte niet iets wat je elke dag doet.

 

 

“Is visagie echt zo belangrijk voor mijn profielfoto?”

Wij zijn ervan overtuigd dat Visagie en Fotoshoots onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Iets waar onze klanten het zeker mee eens zijn.
Toch wordt het nog vaak vergeten. In eerste instantie vinden mannen het vaak “maar iets voor vrouwen” en vrouwen zijn gewend aan hun “eigen make-up routine”. En daarin zit de meerwaarde van de visagiste nu net! Wij zorgen dat je er nog exact hetzelfde uitziet, maar dan op je mooist! In de felle studiolampen valt je eigen make-up vaak weg of accentueert het juist delen die je liever zou willen verdoezelen. Ook zijn er kleuren die je beter niet kunt gebruiken omdat ze je er ouder of extra vermoeid uit kunnen laten zien. Onze professionele visagiste Annemiek weet alle trucjes die je ogen het WOW effect geven zonder dat dit té duidelijk aanwezig is en je gezicht doet stralen. En dat is wat we allemaal willen, toch?

Omdat wij weten hoe druk je het hebt en écht geen uren de tijd hebt, zorgen wij dat je in maximaal 50 minuten helemaal klaar bent! En omdat wij veel waarde hechten aan transparante communicatie werken wij altijd met vaste tarieven. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Wat mag je verwachten;

  • Professionaliteit
  • Ongedwongen, relaxte setting
  • Koffie 😉
  • 30 minuten visagie
  • 20 minuten fotoshoot in de studio.
  • 1 Digitale foto naar keuze in hoge- en lage resolutie voor onbeperkt gebruik.

€195,- excl. BTW

  • Eventuele uitbreiding van dit pakket met haarstyling of fotoshoot op locatie is ook mogelijk, vraag naar onze mogelijkheden.

Voorwaarden:

  • Beschikbaarheid maandag t/m vrijdag

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Alleen visagie en/ of haarstyling?

Misschien heb je zelf de fotograaf al geboekt en zoek je alleen nog fantastische make-up of een mooi gestyled kapsel, ook dat kan natuurlijk!

Ik kom op locatie en denk graag met je mee voor een perfect passende make-up. Of dit nu voor de lancering voor je nieuwe website is of voor een profielfoto van LinkedIn.

Kosten visagie: €75,- per persoon (45 min.)

Kosten haarstyling: €75,- per persoon (45 min.)

Combinatie haarstyling en visagie: €135,- per persoon (1,5 uur)

Prijzen zijn excl. btw en reis/parkeerkosten

“Be your own kind of beautiful”