Workshops

Privé Make-up workshop

Bekijk meer >

Exclusieve shoptrip naar SEPHORA in Parijs!

Bekijk meer >

Kleuradvies incl. Make-up workshop

Bekijk meer >

Kleuradvies

Bekijk meer >

Kleding en Stijladvies

Bekijk meer >

Make-over: Kleur, Make-up en Stijladvies

Bekijk meer >

Professionele Make-up Workshops

Altijd al willen weten welke kleuren bij je passen? Hoe je concealer gebruikt, je ogen het mooist laat spreken óf nog steeds je favoriete foundation niet gevonden?

Ik leer je graag de perfecte make-up look te creëren. Van snelle make-up tips waarbij je in 5 minuten klaar bent tot complete opmaaksessies waarbij je een perfecte smokey eye of een waanzinnig mooie glamour look zelf leert aanbrengen. Ik vertel je niet alleen hoe je de make-up producten kunt gebruiken, maar geef ook kleuradvies en onthul behind the scenes tips & tricks. Kortom: ik leer je alle kneepjes van het vak!

In mijn workshops werk ik graag met de mooie, professionele make-up van Make-up Studio en kwasten/ penselen van Real Techniques. Maar omdat er een meerdere beauty items zijn waar ik super fan van ben van o.a. Charlotte Tilbury, Nars, Natasha Denona en Anastasia Beverly Hills, zal ik jullie deze natuurlijk niet onthouden! Ik geef je de kans om kennis te maken met de exclusieve producten die ik in mijn werk-kit heb zitten.

Tip: Het is ook mogelijk een Privé workshop  cadeau te geven. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip.

Kortingscodes voor Make-up & Skincare

https://www.dr-jetskeultee-skincare.nl/ mail mij voor een unieke 15 % kortingscode

https://natashadenona.com/en-nl ANNEMIEKWIJSMAN 15% korting

Make-up Studio.nl  MAMBAWIJSMAN 15% korting

Shop Luxury Beauty, Makeup & Skincare | Charlotte Tilbury annemiekwijsmanFB3PY 15 % korting