Workshops

Privé workshop | Make-over

Bekijk meer >

Masterclass

Bekijk meer >

Professionele Make-up Workshops

Altijd al willen weten welke kleuren bij je passen? Hoe je concealer gebruikt, je ogen het mooist laat spreken óf nog steeds je favoriete foundation niet gevonden?

Ik leer je graag de perfecte make-up look te creëren. Van snelle make-up tips waarbij je in 5 minuten klaar bent tot complete opmaaksessies waarbij je een perfecte smokey eye of een waanzinnig mooie glamour look zelf leert aanbrengen. Ik vertel je niet alleen hoe je de make-up producten kunt gebruiken, maar geef ook kleuradvies en onthul behind the scenes tips & tricks. Kortom: ik leer je alle kneepjes van het vak!

In mijn workshops werk ik graag met de mooie, professionele make-up van Make-up Studio en kwasten/ penselen van Real Techniques. Maar omdat er een aantal beauty items zijn waar ik super fan van ben van o.a. Chanel, Dior en Clarins, zal ik jullie deze natuurlijk niet onthouden!

Tip: Het is ook mogelijk een Privé workshop of Make-up workshop cadeau te geven. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip. Wie ga jij verrassen?