Workshop vanaf 4 personen

Van party make-up tot dé perfecte wenkbrauwen…

Eigenlijk zou elke vrouw zich professioneel make-up advies moeten gunnen! Vaak “doen we maar wat” of blijven we jaren hangen in dezelfde look. Terwijl we met onze kleding en kapsels juist wel mee gaan met de tijd.

Samen met je moeder, vriendin of collega’s zijn jullie bij mij dan ook van harte welkom!

Tijdens jullie workshop bekijken we samen wat jullie graag zouden willen leren, wát er in jullie dagelijkse routine past én (niet geheel onbelangrijk) hoe ver jullie make-up kennis al reikt. Aan de hand daarvan gaan we lekker van start en leer jullie precies wat je graag wilt leren.

Je zult versteld staan van het resultaat!

 

Kosten

Make-up workshop: € 95,- per persoon (incl. btw)

Duur workshop: ca. 3 uur

Minimaal 4 personen.

P.s Ben je met minder dan 4 personen? Wil je graag zelf álle tijd en aandacht of heb je hele specifieke wensen? Dan is mijn Privé workshop absoluut een aanrader!

 

 

 

Lobke | Den Haag

“Fantastische middag gehad! Tijdens de workshop hebben we diverse looks uitgeprobeerd en geleerd hoe we onze eigen make-up het beste kunnen aanbrengen.
Annemiek is ontzettend ervaren en enthousiast en werkt met prachtige professionele spullen. Je bent gegarandeerd van goede tips & tricks en van een leuke, gezellige middag! Echt een aanrader!”

Dulcia | Zoetermeer

” Mooie make-up, hip, verfrissend, veel leren, goede tips, gezelligheid en een geweldig eindresultaat zijn woorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de workshop van Annemiek! Het was een super leuke middag die voor herhaling vatbaar is. Zeker omdat Annemiek op de hoogte is van de allernieuwste trends!”

“Mooie make-up, hip, verfrissend, veel leren, goede tips, gezelligheid en een geweldig eindresultaat!”

Inge | Voorburg

“Afgelopen weekend samen met vriendinnen een workshop gevolgd bij Annemiek. Zo fijn al die tips en trucs! Zeker aangezien ik hoogzwanger ben en straks niet meer alle tijd heb ;-). In een paar minuten ziet het er top uit! ( al zeg ik het zelf) Thanks Annemiek, voor de perfecte uitleg! Helemaal blij ben ik ook met mijn nieuwe producten!”

Andrea | Delft

“Samen met een exclusief groepje kreeg ik make-up advies van Annemiek. Deze professional is gezellig, eerlijk en werkt met mooie producten. Ik heb nieuwe inzichten gekregen in kleuren en technieken.

 

 

“Een aanrader!”

Tessa | Oirschot

“Workshop was in één woord geweldig!! Annemiek heeft me goede adviezen gegeven en de perfecte kleuren bij mij uitgekozen. Ik had best een lastige huid en daar wist ze wel raad mee. Oneffenheden werden onzichtbaar en mijn make-up….echt het was super! Wat ik aan de workshop heb overgehouden: een super ervaring, ik zag er top uit en Annemiek heeft ervoor gezorgd dat ik sindsdien de perfecte kleur foundation heb ontdekt! Bedankt Annemiek!”

“Een super ervaring, ik zag er top uit en eindelijk de perfecte kleur foundation ontdekt!”

Marie-Jose | Zoetermeer

“Ik had totaal geen ervaring met make up vond het altijd maar moeilijk en veel werk. Ik heb samen met een vriendin een workshop gedaan en sinds dien maak ik me op elke ochtend en krijg er heel veel positieve reacties op.
Annemiek doet het echt heel leuk en legt het goed uit. Kijkt goed naar wat je staat en luistert heel goed naar wat je wilt of juist niet wilt. Wij hebben een hele geslaagde middag gehad!
Aanrader voor iedereen die net als ik het moeilijk vind of juist voor mensen die wel make up gebruiken maar wat nieuws willen proberen.”

“Sindsdien maak ik me op elke ochtend en krijg er heel veel positieve reacties op!”

 

“Denise, Margaret, Annelies, Diana, Roos |  Stolwijk”

 

 

Wat was het leuk!! En leerzaam én gezellig!

En jij met je passie…geweldig! Nogmaals heel erg bedankt voor alle tips…