Make-up workshop

Verschillende Make-up Workshops

Vrijgezellenfeest

Bekijk meer >

‘ Chocolate meets lipgloss”

Bekijk meer >

Teamuitje

Bekijk meer >

Professioneel Product Advies

Bekijk meer >

The Ultimate X-Mas Party Prep ft. Jord Althuizen

Bekijk meer >

Make-up and Skin Masterclass

Bekijk meer >

Basis make-up workshop “Tips and Tricks”

Een make-up workshop met je vriendinnen, zussen of moeder? Ik kom graag op locatie om jullie een professionele make-up workshop te geven. Tijdens deze basis make-up workshop leer ik je technieken om je make-up aan te brengen, leg ik jullie alles uit over het gebruik van kleuren én geef ik je tips and tricks om jezelf fabulous op te maken. Een prachtig stralende huid, sprekende oogmake-up en wenkbrauwen voor overdag en een paar “behind the scene” tips & trics waarmee jij je dagmake-up super snel omtovert tot een fantastische glamourmake-up voor ’s avonds.

Wil jij nou nog véél meer leren; er zijn verschillende thema’s mogelijk die je aan je workshop toe kunt voegen; van tevoren zullen we bespreken wat jullie willen leren. Shapen, contouren, strobing, dé perfecte wenkbrauwen; alles is mogelijk! Just let me know..

Liever een één op één sessie waarbij ik je 2 uur lang laat zien hoe jij dé perfecte make-up look creëert? Dat kan natuurlijk ook!

 

Kosten

Basis make-up workshop: € 69,50 per persoon, inclusief materiaal
Workshop thema supplement: €10,- extra per persoon

Duur workshop: ca. 2,5 uur + 30 min extra per thema supplement

Minimaal 5 personen. Voor groepen kleiner dan 5 personen hanteer ik een totaalprijs van € 300

Voor bedrijfsworkshops zijn de prijzen excl. btw

 

 

Lobke | Den Haag

“Fantastische middag gehad! Tijdens de workshop hebben we diverse looks uitgeprobeerd en geleerd hoe we onze eigen make-up het beste kunnen aanbrengen.
Annemiek is ontzettend ervaren en enthousiast en werkt met prachtige professionele spullen. Je bent gegarandeerd van goede tips & tricks en van een leuke, gezellige middag! Echt een aanrader!”

Dulcia | Zoetermeer

” Mooie make-up, hip, verfrissend, veel leren, goede tips, gezelligheid en een geweldig eindresultaat zijn woorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de workshop van Annemiek! Het was een super leuke middag die voor herhaling vatbaar is. Zeker omdat Annemiek op de hoogte is van de allernieuwste trends!”

“Mooie make-up, hip, verfrissend, veel leren, goede tips, gezelligheid en een geweldig eindresultaat!”

Inge | Voorburg

“Afgelopen weekend samen met vriendinnen een workshop gevolgd bij Annemiek. Zo fijn al die tips en trucs! Zeker aangezien ik hoogzwanger ben en straks niet meer alle tijd heb ;-). In een paar minuten ziet het er top uit! ( al zeg ik het zelf) Thanks Annemiek, voor de perfecte uitleg! Helemaal blij ben ik ook met mijn nieuwe producten!”

Andrea | Delft

“Samen met een exclusief groepje kreeg ik make-up advies van Annemiek. Deze professional is gezellig, eerlijk en werkt met mooie producten. Ik heb nieuwe inzichten gekregen in kleuren en technieken.

 

 

“Een aanrader!”

Tessa | Oirschot

“Workshop was in één woord geweldig!! Annemiek heeft me goede adviezen gegeven en de perfecte kleuren bij mij uitgekozen. Ik had best een lastige huid en daar wist ze wel raad mee. Oneffenheden werden onzichtbaar en mijn make-up….echt het was super! Wat ik aan de workshop heb overgehouden: een super ervaring, ik zag er top uit en Annemiek heeft ervoor gezorgd dat ik sindsdien de perfecte kleur foundation heb ontdekt! Bedankt Annemiek!”

“Een super ervaring, ik zag er top uit en eindelijk de perfecte kleur foundation ontdekt!”

Marie-Jose | Zoetermeer

“Ik had totaal geen ervaring met make up vond het altijd maar moeilijk en veel werk. Ik heb samen met een vriendin een workshop gedaan en sinds dien maak ik me op elke ochtend en krijg er heel veel positieve reacties op.
Annemiek doet het echt heel leuk en legt het goed uit. Kijkt goed naar wat je staat en luistert heel goed naar wat je wilt of juist niet wilt. Wij hebben een hele geslaagde middag gehad!
Aanrader voor iedereen die net als ik het moeilijk vind of juist voor mensen die wel make up gebruiken maar wat nieuws willen proberen.”

“Sindsdien maak ik me op elke ochtend en krijg er heel veel positieve reacties op!”

 

“Denise, Margaret, Annelies, Diana, Roos |  Stolwijk”

 

 

Wat was het leuk!! En leerzaam én gezellig!

En jij met je passie…geweldig! Nogmaals heel erg bedankt voor alle tips…