Workshop thema’s

Van party make-up tot dé perfecte wenkbrauwen

Hieronder geef ik je een idee van wat er allemaal mogelijk is tijdens de workshops.

Mocht jouw favoriete thema er niet tussen staan of heb je zelf een make-up thema in gedachten? In overleg kan ik ook een workshop op maat maken. Alles is mogelijk!

Age is nothing but a number(+€10,-)

Bekijk meer >

Party girls!!(+€10,-)

Bekijk meer >

Ready in 5 minutes!

Bekijk meer >

Shaping | Contouring (+€10,-)

Bekijk meer >

Smokey Eyes (+ €10,-)

Bekijk meer >

Flawless skin

Bekijk meer >

Strobing | Highlighten (+ €10,-)

Bekijk meer >

Tips voor kersverse moeders!

Bekijk meer >

Dulcia | Zoetermeer

” Mooie make-up, hip, verfrissend, veel leren, goede tips, gezelligheid en een geweldig eindresultaat zijn woorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de workshop van Annemiek! Het was een super leuke middag die voor herhaling vatbaar is. Zeker omdat Annemiek op de hoogte is van de allernieuwste trends!”

“Mooie make-up, hip, verfrissend, veel leren, goede tips, gezelligheid en een geweldig eindresultaat!”

Inge | Voorburg

“Afgelopen weekend samen met vriendinnen een workshop gevolgd bij Annemiek. Zo fijn al die tips en trucs! Zeker aangezien ik hoogzwanger ben en straks niet meer alle tijd heb ;-). In een paar minuten ziet het er top uit! ( al zeg ik het zelf) Thanks Annemiek, voor de perfecte uitleg! Helemaal blij ben ik ook met mijn nieuwe producten!”

Laura | Den Haag

Ik heb een Privé workshop bij Annemiek gevolgd omdat ik mijzelf mooi wilde leren opmaken. Ze is creatief en gaat voor het mooiste resultaat! Je wordt heerlijk in de watten gelegd. Echt een super middag!

“Echt een super middag!”

Tessa | Oirschot

“Workshop was in één woord geweldig!! Annemiek heeft me goede adviezen gegeven en de perfecte kleuren bij mij uitgekozen. Ik had best een lastige huid en daar wist ze wel raad mee. Oneffenheden werden onzichtbaar en mijn make-up….echt het was super! Wat ik aan de workshop heb overgehouden: een super ervaring, ik zag er top uit en Annemiek heeft ervoor gezorgd dat ik sindsdien de perfecte kleur foundation heb ontdekt! Bedankt Annemiek!”

“Een super ervaring, ik zag er top uit en eindelijk de perfecte kleur foundation ontdekt!”

Lobke | Den Haag

“Fantastische middag gehad! Tijdens de workshop hebben we diverse looks uitgeprobeerd en geleerd hoe we onze eigen make-up het beste kunnen aanbrengen.
Annemiek is ontzettend ervaren en enthousiast en werkt met prachtige professionele spullen. Je bent gegarandeerd van goede tips & tricks en van een leuke, gezellige middag! Echt een aanrader!”