Per cruiseschip de wereld over als schoonheidsspecialiste.....

Dit platform is all about hair and make-up. Ik geef je graag een kijkje in mijn wereld als hair/make-up artist en beautycoach.

Het was mijn moeder die mij jaren terug een advertentie liet zien van Steiner (iets waar ze in de jaren daarna heel veel spijt van heeft gehad!);  “Werken op een cruiseschip als gediplomeerd schoonheidsspecialiste”. En de rest is history…Vier jaar heb ik uiteindelijk als huidspecialiste op diverse 5|6cruiseschepen gewerkt. Tijdens een intensieve trainingsperiode op de prestigeuze Steiner Training Academie in Londen werd ik voorbereid op deze uitdagende functie.

Spa met uitzicht op zee.....

Vanuit de luxueuze Spa met uitzicht op zee zag ik de orka’s, walvissen en dolfijnen voorbij zwemmen, voeren we langs de Inside passage van Alaska, de Noorse Fjorden, het Panamakanaal, langs de tropische eilanden van de Caribbean, vulkanen van Hawaii, ijsbergen van Antartica, weelderige eilanden van Tahiti en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze inspirerende werkomgeving gecombineerd met werken voor de ‘upper class’ en vaak veeleisende cliëntele waren een geweldige leerschool en maakten dit tot een fantastische ervaring. Een ervaring die mij gemotiveerd heeft om verder te gaan in dit vak.

CHANEL

Na ruim vier jaar de wereld rondgereisd te hebben per cruiseschip kwam ik uit bij top cosmetica huis CHANEL. Voor dit prachtige merk heb ik een aantal jaren gemaquilleerd, workshops en salestraining gegeven aan teams op de winkelvloer. Een geweldige tijd!

Inmiddels heb ik me als zelfstandige helemaal gespecialiseerd in de wereld van make-up en visagie. Ik heb een passie voor het maquilleren van bruiden, geef met groot enthousiasme workshops én werk sinds februari 2016 als docente op de Visagie opleiding van de Wellness Academy in Rotterdam en Amsterdam.

"Wie ben ik zonder lipgloss?"

Getrouwd met mijn grote liefde, inmiddels alweer 16 jaar geleden ontmoet op onze ‘love’ boat Holland America Line Rotterdam. Sinds bijna 8 jaar moeder van twee schatten van dochters. (Félice van 7 en Riva van 5)

Momenteel niet sportief. Zwak voor taartjes. Koffie- addict. Drama in de keuken, behalve als het gaat om borrelhapjes van bladerdeeg (aldus familie). Liefde voor mijn familie, vriendinnen, natuur en borrels! Erg reislustig. Krijg energie van nieuwe ontmoetingen!

Vrouwen bewust maken van de kracht van hun uiterlijk en uitstraling, dát is mijn passie. Ik wil vrouwen laten ervaren dat je je door mooi op te maken en te kleden zelfverzekerder en powerfull kunt voelen. Je kunt hier mijn blogs en reviews van producten lezen, tips zelf uitproberen en ik geef je een kleine sneak peek in mijn leven als Beautyexpert/ Personal Stylist

Ik hoop dat deze site je inspireert. Dat je niet kan wachten om alle mogelijkheden van make-up en kleding te ontdekken …. én… dat je mij je schoonheid wil toevertrouwen!

Liefs,

Annemiek