Bruidsmake-up en kapsel

Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen, en natúúrlijk wil je er op je mooist uitzien deze dag. Ik help je graag om er uit te zien als de stralende bruid die jij wilt zijn.

Misschien twijfel je nog. “Is een visagiste op een trouwdag echt nodig?’ Het antwoord is volmondig JA. Ik zorg ervoor dat je je mooiste zelf wordt. De dag zelf is al stressvol genoeg, het laatste waar je je druk over wil maken is je kapsel of make-up op de meest bijzondere dag van je leven. Ik geef je graag een indruk van een trouwdag.

6 weeks before | Proefmake-up en kapsel

We beginnen met je proefsessie, een paar weken voorafgaand aan de bruiloft. We nemen je wensen door en deze wensen vertaal ik naar de voor jou perfecte look. Hou je van naturel of ga je voor “Full- Glam”? Wil je een klassiek kapsel of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin; “Het kan niet” komt niet in mijn vocabulaire voor! Wil je graag een “vol” kapsel, maar ben je niet gezegend met een bos dik haar? Geen probleem; in overleg kunnen we ervoor kiezen om vulling of haarverlenging te gebruiken.We proberen meerdere looks uit om te zien wat het beste bij jou past. Waar voel je je lekker bij en wat past het beste bij jouw dag? We kijken naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en de sfeer van de bruiloft. Tijdens deze sessie bespreken we de dag en jouw wensen op deze dag. Volstaat een bezoek in de ochtend, wil je dat ik later op de dag nog terugkom voor een touch up of wil je mij liefst de hele dag om je heen? Ook dit behoort tot mijn opties!

Wedding Hair and Make-up | English

Bekijk meer >

Tarieven Bruidsmake-up en kapsel

Bekijk meer >

Trouwen in het buitenland

Bekijk meer >

Marjolein  | Eindhoven

“Annemiek heeft mijn bruidsmake-up verzorgd. De proefmake-up was vrijwel meteen geheel naar mijn zin. Op mijn trouwdag kwam Annemiek (met alle make-upspullen en aantekeningen van de proefsessie) bij mij thuis. Bijzonder vond ik de professionaliteit van Annemiek. Ze liet zich niet meeslepen door de bruiloft-stress om ons heen en stelde me op mijn gemak door in alle rust mijn make-up te doen. Na het diner is Annemiek nog even langsgekomen om een feest-look te creëren. Wat een complimenten heb ik gehad! Zag ik er elke dag maar zo mooi uit. Daarom wil ik ook zeker een workshop bij haar gaan volgen…!”

“Wat een complimenten heb ik gehad! Zag ik er elke dag maar zo mooi uit….”

The wedding

07.00u | The wedding make-up and hair

Op de trouwdag kom ik op het door jouw gewenste tijdstip naar je toe. Ik breng al jouw wensen tot uiting, waarbij ik uiteraard rekening houd met de juiste fotografie en licht. Samen zorgen we er voor dat je er perfect uitziet, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend begint aan deze mooiste dag van je leven!

20.00u | Touch up

Voordat ’s avonds het feest begint kom ik graag nog even langs op locatie om je make-up bij te werken. Je oogmake-up aanzetten, je huid extra matteren of wellicht juist een felle lipstick zodat je in het sfeerlicht nog steeds straalt!

Brechtje |  Delft

“Via een gezamenlijke vriendin kwam ik in contact met Annemiek. Het fijnst van Annemiek vond ik dat ze zo goed luisterde naar wat ik wilde tijdens de proef make-up en dat ze me uitgebreid advies heeft gegeven. Zo kwamen we uit bij een make-up die niet te zwaar was, maar wel feestelijker in vergelijking met wat ik normaal draag. Ook op de dag zelf verliep de visagie probleemloos en erg professioneel, waardoor ik ontspannen en zelfverzekerd aan mijn trouwdag begon”

“De visagie verliep probleemloos en erg professioneel, waardoor ik ontspannen en zelfverzekerd aan mijn trouwdag begon.”

Extra | Bruidsmeisjes/getuigen/moeder van de bruid

Ook de voor jou belangrijkste aanwezigen op jouw dag kunnen er natuurlijk feestelijk uitzien! Smokey eyes of juist een naturel make-up; alles is mogelijk!

“Wat voelde ik me mooi op de bruiloft van mijn dochter!” Rita | Eindhoven

Trouwen jullie in het buitenland of op de Waddeneilanden?

Juist in een warme, zonnige omgeving is het belangrijk om je make-up en kapsel de hele dag mooi te houden. Je ziet dit tenslotte nog jaren terug op de foto’s. Het is fijn om dan een Nederlands- Engels sprekende Hair& Make-up Artist bij je te hebben die de Nederlandse haar en make-up trends goed begrijpt en waarmee je in Nederland al een proefsessie hebt kunnen doen. Je kunt dan volledig vertrouwen op een resultaat dat helemaal naar je zin is.

 

Destination weddings: Zuid Africa, Italië, België, Bali, Luxemburg, Frankrijk, Spanje

 

Trouw jij op één van de Waddeneilanden? Romantischer kan het bijna niet! Maar als je zelf aan het vaste land woont is het vaak moeilijk om een Visagist/ Haarstyliste te vinden waarmee je vooraf al een proefsessie hebt kunt doen. Ook hier heb ik bruiden al meerdere malen bij mogen assisteren zodat ze heel ontspannen aan hun bruiloft konden beginnen. (De laatste keer op Zeesleepboot De Holland van Harlingen naar Terschelling, fantastisch!)

Ik zie uit naar je mailtje!