Tarieven Bruidsmake-up en kapsel

 

Voor veel vrouwen één van de belangrijkste dingen die geregeld moeten worden voor de “Big Day”; de Hair & Make-up Artist! Uiteraard wil je een ervaren professional die met je meedenkt en jouw wensen kan vertalen naar de juiste looks. Iemand waarbij jij je prettig voelt en begrijpt wat je bedoelt. Ga daarom vooral op je gevoel af en kijk goed of mijn portfolio je aanspreekt.  (Tip: check mijn Social Media kanalen) Of lees reviews van de vele bruiden die je voor zijn gegaan.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren zo’n 250 bruiden mogen omtoveren. Klassiek, Bohemian, Aziatisch, Naturel of Glamourous. Van Zuid- Afrika tot Bali en Toscane. Ik vind het fantastisch om zoveel verschillende bruiden te kunnen voorzien van hun perfecte look én meer zelfvertrouwen.

Hieronder kun je de pakketen vinden die ik aanbied. Alles om jullie perfecte dag compleet te maken in een setting die bij jou past. En welk pakket je ook kiest of bij je budget past; je bent verzekerd van een fantastische look die de hele dag onberispelijk blijft zitten!

Standaard inbegrepen

  • Vrijblijvende telefonische kennismaking.
  • Exclusiviteit. Ik neem maar 1 boeking per datum aan dus kan me aanpassen aan jouw draaiboek.
  • Proefsessie Bruidskapsel en Make-up van circa 3/ 4 uur. (Pijnacker)
  • Bruidskapsel en Make-up op gewenste locatie.
  • Styling van de wenkbrauwen.
  • Gebruik van wimpers.
  • Assistentie bij het aankleden.
  • Géén verborgen kosten (zoals extra toeslagen voor reistijd en starttijd voor 7.00)

 

Bruidskapsel én Make-up €799

1 Proefsessie Haar en Make-up in Pijnacker*
Bruidsmake-up en kapsel op de trouwdag op gewenste locatie
Valse wimpers
Wenkbrauwstyling
Assistentie bij het aankleden
Touch up na het aankleden (rug en décolleté)
  • *Eventueel een tweede proefsessie bij te boeken tegen meerprijs.

Personal Beauty Assistent – hele dag!  €1479

1 Proefsessie Make-up en Kapsel in Pijnacker*
Make-up en Kapsel op de trouwdag (op gewenste locatie)
Valse wimpers
Gebruik van clip-in hairextensions
Wenkbrauwen stylen
Assistentie bij het aankleden
Onbeperkt aantal Touch up’s (laatste touch up vóór het diner)
Assistentie tijdens fotoshoot
Eventueell lichte touch bruidegom (wallen wegwerken)
  • *Eventueel een extra proefsessie bij te boeken tegen meerprijs

Extra’s:

Huur Clip in Extensions € 55,-

 

Speciale gasten( i.c.m. bruid):

Gast make-up  p.p € 65,-
Gast haar  p.p € 65,-
Combinatie Haar and Make-up € 120,-
Haar en “make-up” voor bruidsmeisje t/m 10 jaar € 20,

 

Manon | Santpoort

“Wat jij met haar en make-up kan is echt fantastisch! Ik heb me, dankzij jou, zo ontzettend mooi gevoeld! Tijdens de proefsessie heb je rekening gehouden met mijn wensen maar zag je ook direct wat mij het best zou staan om uiteindelijk de mooiste versie van mezelf te creëren (het motto van Annemiek!). Ik heb er voor gekozen dat je er de gehele dag bij was, en wat was ik daar blij mee! Ik kan dit iedereen aanraden omdat je er dan op elk moment van de dag prachtig uitziet. Zo kan Annemiek op deze manier je make-up bijwerken na een emotionele ceremonie:), gaat ze mee tijdens de fotoshoot zodat ze je jurk goed kan leggen maar ook je haar en make-up kan bijwerken (hierdoor kunnen de ceremoniemeesters zich focussen op de organisatie van de rest van de dag en daarnaast heeft niet iedere fotograaf hier aandacht voor) en kan ze eventueel ook je look aanpassen/bijwerken voor het feest. Daarnaast ben je een fijn mens die je op je gemak stelt en waarmee je lekker de zenuwen kan wegkletsen:)

Lieve Annemiek houd de passie en liefde die je voor je vak hebt vast! Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag laten stralen:) Je bent een topper! En je ziet me vast en zeker terug voor een workshop:)”

“Haar assistentie was zo fijn, dat ik haar zelfs nog heb gevraagd langer te blijven!”

Amanda | Woubrugge

“Annemiek is een ontzettende lieve, leuke en hartelijk vrouw die op onze bruiloft een echte aanwinst is geweest. Ten eerste maakte ze dat ik me de mooiste vrouw op aarde voelde. Ik vond mezelf zo mooi, en bleef toch mezelf! Ik heb ontzettend veel oprechte complimenten gehad over hoe ik eruit zag, daar heeft Annemiek voor gezorgd. Daarnaast stond ze me de hele dag bij. Annemiek hielp me tijdens het aankleden, tijdens de fotoshoots met de jurk en het in en uit de trouwauto stappen. Haar assistentie was zo fijn, dat ik haar zelfs nog heb gevraagd langer te blijven want ik kon haar niet meer missen! Annemiek is echt een schat, zodra je haar ziet heb je een band met haar. Ze heeft een hele belangrijke bijdrage aan onze dag gehad en ze doet het allemaal geweldig en met een lach. Dank je wel lieve Annemiek.”

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% btw.
Excl reis, onkostenvergoeding en parkeerkosten gerekend vanaf Pijnacker.

Als bruid wil je er uiteraard zeker van zijn dat ik de datum voor jou beschikbaar hou. Aangezien ik maanden van te voren alles inplan en vaak meerdere aanvragen voor dezelfde dag ontvang,  wil ik graag zeker zijn van jouw reservering.

Indien je bij mij een bruidsarrangement boekt, vraag ik je daarom om een aanbetaling van 250 euro. Ik zal je hier een factuur voor sturen. Het restantbedrag mag je een week voor de trouwdag betalen. Mochten er toch onverwachts nog extra gasten bij komen, mag deze betaling op de trouwdag zelf plaatsvinden.

 

Covid 19

Moet jouw bruiloft worden verplaatst vanwege de COVID- maatregelen van het RIVM? Indien dit in overleg gebeurd ben ik er op deze datum uiteraard weer bij zonder extra kosten. De aanbetaling blijft dan actief.

Heeft jouw proefsessie al plaatsgevonden en wordt jouw bruiloft geannuleerd of verplaatst naar een datum dat ik helaas niet meer beschikbaar ben? Dan kan ik jouw aanbetaling helaas niet restitueren.

Voor boekingen, speciale wensen óf meer informatie kun je bellen naar (0031) 6 21973935 of mailen naar [email protected]