Personal Styling

“Your signature style”

Weet jij welke kledingstijl bij je past? Welke kleuren, modellen, stoffen en stijl je flatteren? Of “doe jij eigenlijk gewoon maar wat”?

Geloof me, dit klinkt heel bekend. En voor je het weet heb je een kast vol losse items die je niet met elkaar kunt combineren of waar je je nét niet helemaal lekker in voelt.

Om jullie een voorbeeld te geven; Na mijn zwangerschappen voelde ik me gewoon niet meer dezelfde Annemiek als daarvoor. Mijn buik was minder strak, die hoge pumps voelden tóch een beetje overdreven in de kinderboerderij en dat mooie jurkje zag er toch minder aantrekkelijk uit na een paar spuugvlekken. Kortom; ik had een kast vol kleding waar ik me eigenlijk niet meer fijn bij voelde en die niet meer in mijn nieuwe leven pasten!

Vanaf die tijd ben ik me gaan verdiepen in Stijl en Kleding keuzes. Want ik kwam erachter dat er meerder vrouwen zijn die, om wat voor persoonlijke reden ook, niet meer helemaal tevreden waren bij hun kledingstijl.

Tijdens dit advies gaan we dan ook naar verschillende aspecten kijken;

 • Kleur
 • Figuur
 • Smaak
 • Persoonlijkheid
 • Dagelijkse leven
 • Beroep

Dit breng ik samen in een eigentijdse advies die helemaal bij jou past en waar jij je fijn bij voelt. Een investering waar je jaren mee vooruit kunt.

“Nu snap ik waarom bepaalde dingen me juist wel of niet staan. Ik zou dit iedere vrouw aanraden!”

Kleuradvies

“Wat zie je er moe uit!” of, ” Ben je ziek?” Niet leuk om te horen, maar dit zegt wel iets over hoe je overkomt op anderen.

Dat je er moe of bleekjes uitziet heeft namelijk vaak te maken met de kleuren die je draagt. In jouw “goede kleuren” zie je er niet alleen op je mooist uit, ze combineren ook nog eens goed. Vaak “dragen we maar wat” zonder er rekening mee te houden wat we daarmee onbewust mee uitstralen!

Tijdens een kleuradvies leer ik je welke kleuren het mooist bij je passen. Niet alleen bij je uiterlijk, maar ook vooral bij jouw smaak en persoonlijkheid! Ik leer je welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je haar, kleding en accessoires. Dit geeft je duidelijkheid én scheelt ook veel tijd en miskopen tijdens het shoppen.

Duur van de afspraak: 1,5 uur

Kosten: 169,- incl. persoonlijke kleurenkaart en exclusieve Beautybible t.w.v 30 euro

TIP: Combinatie van Kleding-Stijl én Kleuradvies samen 299 euro

“Toen ik voor kleur- en figuuradvies bij Annemiek kwam, had ik niet gedacht dat ik er zo ver naast zat. Ik dacht altijd dat ik een appel was, maar bleek een atletisch figuur te hebben. Verder bleek goud me eigenlijk niet goed te staan. Ik wist wel dat zilver me goed stond, maar doordat de mode veranderd is, ben ik toch weer goud gaan dragen. Al haar tips over kleding die ik juist wel of niet moet dragen, kloppen gewoon. Nu snap ik waarom bepaalde dingen me juist wel of niet staan. In de winkel weet ik beter op welke kleuren ik moet letten. Sommige rekken kan ik gelijk voorbij lopen. De kans op miskopen is nu ook veel kleiner. Het is een kleine investering en je hebt er je hele leven wat aan. Ik zou dit iedere vrouw aanraden!- Anne”

“Al haar tips over kleding die ik juist wel of niet moet dragen, kloppen gewoon!”

Kleuradvies incl. prive make-up workshop

Na jouw persoonlijke kleuradvies gaan we look accentueren met een passende make-up. Tijdens deze één op één sessie geef ik je privéles met als doel dat je zelf leert hoe je een professioneel ogende make-up aanbrengt. In de circa twee uur durende make-up workshop kijken we samen naar welke stijl en kleuren het beste bij je passen en naar wat jij wilt uitstralen. Ik zal je in deze uitgebreide workshop precies laten zien welke technieken je kunt gebruiken zodat je dit zelf ook kunt toepassen.

Kosten 1 persoon: 390,- (circa 3,5 uur)

Kosten 2 personen: 760,- (circa 4,5 uur)

Kosten 3 personen: 1110,- (circa 5,5 uur) Inclusief simpele, gezonde lunch

Incl. persoonlijke kleurenkaart en Beauty & Stijlbijbel  t.w.v 30 euro

 

Kleding en Stijl Advies

Tijdens jouw “Kleding en Stijl” afspraak analyseren wij samen jouw figuur, de vorm van je gezicht, smaak, persoonlijkheid én de manier waarop jij je graag presenteert.

Zodat je na afloop precies weet welke pasvormen jouw figuur het beste uit laten komen en welke stoffen of materialen jou flatteren. De vorm van je gezicht is heel bepalend voor het kiezen van accessoires, een nieuw kapsel of een nieuwe bril.

Dit uitgebreide advies geeft je duidelijkheid én scheelt ook veel (frustratie!) tijd en miskopen tijdens het shoppen.

Duur van de afspraak: 1 uur

Kosten: 169 euro

Incl: Persoonlijke Beautybible t.w.v 30 euro

TIP: Combinatie van Kleding-Stijl én Kleuradvies samen 299 euro

“Dit had ik dus écht veel eerder moeten doen. Had me een hoop miskopen bespaard !” – Merel

Garderobe detox

Herken jijzelf in één of meer van de volgende punten? Dan wordt jij vást heel blij van een Garderobe Detox!

 

 • Een kast vol kleding, maar nooit iets om aan te trekken?
 • Draag je vaak “hetzelfde” omdat je niet weet hoe je setjes kunt combineren?
 • Koop je vaak losse items i.p.v. items die je met elkaar kunt combineren?
 • Doe je regelmatig miskopen?
 • Zou je graag meer overzicht in je kast willen?
 • Heb je het merendeel van je kleding (te) lang niet gedragen?
 • Vind je het lastig om kleding te combineren?

Meer dan één vraag positief beantwoord? Dan is het inderdaad heel fijn om je Garderobe eens professioneel te laten organiseren!

 

 

Ik ga zorgen voor meer overzicht in je kast. Nieuwe inzichten, nieuwe combinaties (zonder dat je hoeft te shoppen!), structuur en een goede basisgarderobe. Na afloop weet je precies wát je mist voor een garderobe waarmee je eindeloos kunt combineren.Dit zal je uiteindelijk miskopen besparen en rust in je hoofd geven!

Duur van de afspraak: 4 uur

Kosten: 480 euro. (Eventueel uitbreiding voor 120 euro p/u)

Incl: Een geordende, opgeruimde kast, polaroids met 15 nieuwe setjes die je aan de binnenkant van jouw kast kunt hangen, garderobe checklist met basis items die je nog mist voor het creëren van jouw ideale look.

P.s Geen tijd of zin om te gaan shoppen? Ik ga met je mee!

“Ik heb weer super veel leuke setjes kleding en ik weet precies wat bij me past!”

“Na een top make up workshop besloot ik Annemiek te benaderen voor een kledingsessie. Een kast vol kleren maar altijd hetzelfde aan. Soms ook niet goed weten wat ik goed kan combineren. Annemiek heeft mij geholpen om al mijn kleding door te spitten en nieuwe leuke combi’s te maken (zonder meteen naar de winkel te moeten). Ze voelde feilloos mijn stijl aan en kwam met goede en bruikbare tips. Na een dagdeel met Annemiek heb ik super veel leuke setjes kleding en weet ik nu ook precies wat wel en niet bij mij past!- Sara”

Personal Shopping

Misschien herken je dit wel. Je wilt er graag leuk(er) uit zien, wil hier ook best wat geld aan besteden, maar weet niet precies welke stijl bij je past en wat je goed staat. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle keuzes in winkels, merken, stoffen en pasvormen! Dus kom je uiteindelijk toch weer thuis met hetzelfde als altijd. Wel leuk, maar beetje saai, voorstelbaar en niemand die ziet dat je iets nieuws aan hebt. (En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle online bestellingen die retour gezonden moeten worden.)

Dat kan anders!

Het lijkt wellicht een luxe om een expert je garderobe op orde te laten brengen, maar niets is minder waar. Tijdens een 4 uur durende shopsessie kiezen we stuk voor stuk items waar jij oneindig mee kunt combineren en waar je écht veel plezier van gaat hebben. Idealiter hebben we vooraf samen je Garderobekast al opgeschoond en een duidelijk overzicht gekregen van wat je mist aan accessoires, kledingstukken of schoenen.

Of je nu op zoek bent naar één enkele outfit voor een bijzondere gelegenheid, één keer per seizoen een compleet nieuwe garderobe wilt aanschaffen óf juist naar duurzame items waar je jarenlang mee vooruit kunt, al jouw wensen bespreken we uitvoerig voorafgaand aan onze shopdate.

Ons doel; een stralende look die past bij je persoonlijkheid, werk en privé. Want een leuke kledingstijl doet enorm veel voor je zelfvertrouwen!

Duur van de afspraak: Varierend van 4 uur voor 3 sets tot 8 uur voor een volledige seizoensgarderobe (óf 16 uur voor een shoptrip in Parijs, Milaan of Londen!)

Locatie: Stad in overleg

Kosten: Varierend van 480 tot 1250 euro

Ben je toe aan een compleet nieuwe look? Gun het jezelf! Het is een investering in jezelf die je snel terug verdiend en waar je een leven lang plezier van hebt. Voel je direct zelfverzekerder en krijg leuke complimentjes, zowel op je werk als privé.

Daarom speciaal voor jou dit totaalpakket om een stijl te creëren die écht bij je past!

 • Privé Make-up workshop (2,5 uur)
 • Privé Haarstyling workshop (2,5 uur)
 • Kleur advies (1,5 uur)
 • Kleding en Stijl advies (1 uur)
 • Garderobe detox óf Personal Shopping (4 uur)

Duur van het traject: 3 sessies

Kosten: 1380 euro