Privé workshop | Make-over

Privéworkshop | Make over

Toe aan een nieuwe make-up look? Wellicht heb je binnenkort een belangrijke gelegenheid waar je wil stralen, juist behoefte aan tips and tricks voor je dagelijkse ritueel óf een nieuwe haarkleur die om een andere make-up vraagt?

Tijdens deze één op één sessie geef ik je privéles met als doel dat je zelf leert hoe je een professioneel ogende make-up aanbrengt. In de circa twee uur durende workshop kijken we samen naar welke stijl en kleuren het beste bij je passen en naar wat jij wilt uitstralen. Ik zal je in deze uitgebreide workshop precies laten zien welke technieken je kunt gebruiken zodat je dit zelf ook kunt toepassen.

Kosten 1 persoon: € 149,- inclusief materiaal

Duur workshop: ongeveer 2 uur

Let op: Uitsluitend te boeken van ma-vrij tijdens kantooruren. Wil je tóch in het weekend komen? Dan ben je van harte welkom bij één van mijn Masterclasses. (mail mij voor meer info en actuele data)

Locatie: Pijnacker

* Tóch gezelliger om met z’n tweetjes te komen? Dan betaal je € 249,- voor deze Privésessie, waarin jullie beide mijn volledige aandacht hebben.

Of juist een workshop met vriendinnen, zussen, tijdens een vrijgezellenfeest of als teamuitje? Dat kan natuurlijk ook!

Astrid | Rotterdam

“In november heb ik bij Annemiek een Privé workshop gevolgd. Tijdens een gezellige middag voorzien van drankjes en vers gebakken Bananenbrood heeft Annemiek mij laten zien ho ik op een natuurlijke manier mijn sterke kanten kan accentueren en mijn minpuntjes kan verdoezelen. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in kleurgebruik en ook direct fijne producten kunnen aanschaffen. Ook gaf ze advies over het gebruik van mijn eigen make-up. Resultaat: Mooie complimenten vanuit mijn omgeving zonder dat men op de hoogte was van de gevolgde workshop! Annemiek is lief, geduldig, deskundig en heeft een zichtbare passie voor haar vak en mensen. Dank je wel Annemiek!”

 

 

“Resultaat: Mooie complimenten vanuit mijn omgeving zonder dat men op de hoogte was van de gevolgde workshop!”

 

 

Tessa | Oirschot

“Workshop was in één woord geweldig!! Annemiek heeft me goede adviezen gegeven en de perfecte kleuren bij mij uitgekozen. Ik had best een lastige huid en daar wist ze wel raad mee. Oneffenheden werden onzichtbaar en mijn make-up….echt het was super! Wat ik aan de workshop heb overgehouden: een super ervaring, ik zag er top uit en Annemiek heeft ervoor gezorgd dat ik sindsdien de perfecte kleur foundation heb ontdekt! Bedankt Annemiek!”

“Een super ervaring, ik zag er top uit en eindelijk de perfecte kleur foundation ontdekt!”

Denise | Stolwijk

“Had een super leuke Privé sessie gehad bij mij thuis met de energieke, vrolijke en bijzonder handige Annemiek. Wat een leuk iets om te doen thuis met iemand die zo enthousiast is en weet waar ze het over heeft! Mooie spullen en goede tips met een super resultaat! Raad het alle dames aan voor een positief zelfbeeld en het beste uit jezelf te halen. Een echte aanrader dus; ik zeg DOEN! ”

 

“Raad het alle dames aan voor een positief zelfbeeld en het beste uit jezelf te halen.”

 

 

Rita | Eindhoven

“Nadat Annemiek de bruidsmake-up van mijn dochter Marjolein had verzorgd was ik zo enthousiast en heb ik voor mezelf een Privé workshop geboekt. Het was letterlijk een “eye-opener” voor mij! Ze liet me zien wat een verschil het maakt hoe je je gezicht verzorgt en wat corrigerende make-up voor je kan doen. Ik ben niet zo van een echt opgemaakt gezicht, maar met de tips die Annemiek me gaf kan ik er wel voor zorgen, dat de mooie delen van mijn gezicht geaccentueerd worden en de “ouder wordende” delen wat minder opvallend. Eigenlijk vind ik het jammer dat ik dat niet eerder ontdekt heb!”

“Eigenlijk vind ik het jammer dat ik niet eerder ontdekt heb wat corrigerende make-up kan doen!”

Jessica | Den Haag

“Ik heb bij Annemiek een privé workshop gevolgd. Ik werd hartelijk ontvangen met een lekker kopje thee en een heerlijk zelfgemaakt (guilty-free:)) taartje. Annemiek neemt echt de tijd voor je, legt alles heel goed uit, luistert naar je wensen en is zeer ervaren en gepassioneerd in haar vak. Ze is tevens een warm en gezellig persoon. Ik kan haar zeker aanraden!”

Laura | Den Haag

Ik heb een Privé workshop bij Annemiek gevolgd omdat ik mijzelf mooi wilde leren opmaken. Ze is creatief en gaat voor het mooiste resultaat! Je wordt heerlijk in de watten gelegd. Echt een super middag!

“Echt een super middag!”

El | Delft

Het was een geweldige workshop gisteren! We hebben geleerd om onze plus en minpunten te accentueren en te verbergen. Super resultaat! Alles werd heel duidelijk uitgelegd en daarbij snoepten we van heerlijke chocolade bonbons……Bedankt Annemiek!!!!

“Super resultaat”

Fiona | Delft

“Gisteren heb ik een privé workshop make-up gevolgd bij Annemiek. Vanaf het eerste moment was het gezellig en was ik op mijn gemak. We hebben veel gekletst en ondertussen heb ik ook veel geleerd. Het was een hele ontspannen middag met veel handige tips. Ik was geen fan van foundation en had hier nog het oude ‘plamuur’ idee bij. Ze heeft me laten zien dat dit helemaal niet meer zo is en dat een mooie egale huid je andere ‘features’, zoals je ogen, extra laat stralen.Ik heb zowel een ‘dagelijkse’ look als een ‘feest’ look geleerd en nu ga ik hard oefenen om het helemaal onder de knie te krijgen :-) Bedankt Annemiek! ”

 

Sannie | Alphen aan de Rijn

“Wat heb ik een leuke, gezellige en leerzame ochtend gehad bij Annemiek! Na een warm welkom (met zelfgemaakt lekkers bij de thee!) heb ik heel fijne tips gekregen hoe ik mijn make-up op de goede manier moet aanbrengen. En het leuke was dat ik het meteen ook zelf mocht doen. De komende tijd ga ik thuis verder met oefenen! Ik zou deze workshop echt iedereen aanraden! Annemiek, nogmaals dank, dank, dank! Ik kom graag nog een keertje gezellig terug voor nog meer tips!”

 

 

 

“Ik zou deze workshop echt iedereen aanraden!”